cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

uh, muke

clock-img

10.06.2013, 10:47

clock-img

ide maca oko tebe

pencil-img

42

Pozdrav mame (i tate).. imam pitanjce u vezi cuvanja mladeg djeteta, starija ce u vrtic.. dakle, tjedan dana bi ju cuvala moja mama, a tjedan dana muzeva, medutim, svekrva vidi cure samo kad joj ih dovezemo, nece dolaziti kod nas, na privikavanje, kao sto nije ni sa starijom htjela, samo je govorila da ona to moze.. medutim, malena ih se jako boji, vristi ko luda kad dodemo kod njih, poceli sm dolaziti jod njih najmanje tri puta tjedno, da se malena na nju privikne, ali je stalno ista pjesma, uvijek plac, jer ih ne poznaje.. kad jestariju pocela cuvati zvala je moju mamu na posao da doe smiriti i uspavati ju,jer si ona ne moze pomoci, mama ju je uspavala i smirila.. trebal bi ju cuvti kod nas, medutim ona ako dodje kod nas jednom mjesecno i to ako, samo na 20 minuta.. nebi htjela uskratiti joj unuku i vrijeme s njom.. kako da promijenim svekrvu i njeno ponasanje prema
unukama?? Nista ju ne interesira previse, niti kako je bilo kod doktora,niti sta ima novog u rastu, nista.. tuzna sam zbog toga,jer imaju dvije bake!

clock-img

10.06.2013, 13:49

clock-img

troubled

pencil-img

7104

ne možeš je promijeniti...nismo svi isti i ne pokazujemo ljubav na jednake načine...
možeš biti uvjerena da je voli i da će dati najbolje što zna od sebe...imat će odnos kakav sama izgradi s djecom...ti možeš pripomoći pričanjem lijepih priča o baki i kako je baka voli i to je sve...

_____________________________

imam novi ticker :)

clock-img

10.06.2013, 14:03

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

ja obožavam svoju djecu ali sam sigurna da kad jednom budem imala unučad da ću ih čuvati samo povremeno. eto nek se nekome čini bezobrazno i sebično ali trenutno cijelu sebe dajem svojoj djeci i jednom ako dočekam tu penziju želim se posvetiti sebi.

_____________________________

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

11.06.2013, 15:05

clock-img

Bebač i ja

pencil-img

308


mi imamo samo 1 dedu i 1 baku.
deda čuva malog non stop kad je mali bolestan,kod nas doma(izvan grada smo), a baka nikad nije htjela doći do nas čuvati malog i jedva ga je čuvala 5 puta.
eto,nije to njihova dužnost i tako na to gledam.znam samo da bih se ja iz ljubavi prema unuku više davala od nje.zato dijete ima razvijeniji odnos s dedom.a ja više problema kad se treba organizirati s poslom i bubinim djetetom...

clock-img

11.06.2013, 23:50

clock-img

ide maca oko tebe

pencil-img

42

Da, i ja bi neki put izludi zbog cuvanja! Uf! Grozno se osjecam zbog toga jer nikad nisam znala dal joj je dobro, dl joj fali nesto, jel cista.. mah! Katkad je i ljuto kuhala.. odmah mi je muka kad se sjetim! Kad joj dode treca unuka iz zagreba odmah bi joj dala sve na svijetu! Za nju zna sve, od zuba do noznog prsta, dok ju za moje zene nista ne interesira! :-( zalosna sm zbog toga, jako!