cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

tracanja

clock-img

08.08.2009, 00:18

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

da li vas je ikad itko otraco,al onako bezobrazno,primjer nedas muskom onu stvaruser posted image user posted image a on odma kak svima na razglas kak vas je oprasiouser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.08.2009, 00:24

clock-img

bomboncic02

pencil-img

1591

nitko me nije na taj način tračao, jer mi je muž prva ozbiljnija veza i prvi i jedini s kojim sam spavala.
Bilo je ženskih tračanja i neistina ali u srednjoj, sad više toga nema..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

clock-img

08.08.2009, 00:27

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

IZVORNA PORUKA: bombončić02
nitko me nije na taj način tračao, jer mi je muž prva ozbiljnija veza i prvi i jedini s kojim sam spavala.

potpisujem
to je jako ružno, ne bih ostala dužna toj osobi koja tako govori z amene

FJ JE FRAJER

clock-img

08.08.2009, 00:28

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

meni je to odvratno,mislim ako netko je ili nije imao odnos,mislim sta je taj netko drzao strazu pa je vidio,al dozivila sam nisam dala,mice mace odjedamput ispala hebena