cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

teta u vrtiću, a nikad je nema

clock-img

18.11.2008, 08:59

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

U grupi do FJeve radi jedna teta koja od 9.mj nije bila tjedan dana u komadu na poslu, malo je ima, malo nema - ukočila ju leđa... ne sumnjam da stvarno ima problema, ali kako je toj djeci, stalno neka nova teta (a oni su još mali, cca 1,5 god), nove metode i pristupi. Roditelji svako malo pitjau gdje je ona, a ostale tete se moraju izvlačiti i opravdavati ju (čuješ im po glasu i nastupu).  
O poznanice i kume curice idu u tu grupu i pričaju kako su morale pripremati materijale za druge tete kako bi upoznale njihovu djecu! Malo nezgodno, ne bi li bilo bolje staviti drugu teru a ovu kasnije u neku drugu grupu premjestiti...što kaže struka??


_____________________________

FJ JE FRAJER

clock-img

18.11.2008, 09:12

clock-img

troubled

pencil-img

7104

da je nezgodno, jest....
da se može nešto napraviti, teško...
dati djeci drugu tetu značilo bi samo neku drugu grupu dovesti u njihovu situaciju....

s druge strane, to može biti i pozitivno iskustvo...
prilagodljivost koja se tako razvija kod djece danas je vrlo potrebna kategorija za svakoga....

okreni na pozitivu, to je najbolje što možeš...radi sebe i radi FJ
user posted image

clock-img

18.11.2008, 10:31

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Nezgodno, taj problem smo mi imali prosle godine. To je za djecu jako stresno i moj mis se nikako nije mogao prilagoditi a ni druga djeca pa nakon nekoliko izbivanja tete stavili su stalnu zamjenu, tetu koja je bila na pripravnickom, bila im je u komadu 2 mj sto je opet bilo bolje rijesenje od stalnih mjenjanja. Ja sam se konstantno zalilila i drugi roditelji i tete koje su mijenjale (jer je stalno bio plac u grupi) pa su morali naci rijesenje.