cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

svaka vagina ima drugačiji okus

clock-img

12.01.2009, 22:38

clock-img

piggy

pencil-img

6299

Vagina ima okus, razumije se! I to samo ne jedan- svaka ima drugačiji okus!

O mirisu vagine već je puno toga rečeno. Mnogi ga uspoređuju s mirisom po ribi. Dakle ništa ugodno. A što je s okusom? Vagina ima okus, razumije se! I to samo ne jedan- svaka ima drugačiji okus, pa i on nije uvijek potpuno isti. Kako miris, tako i okus važni su osjeti kod uzbuđivanja i vjerujte da vagina nije napravljena da odbija.
Zapravo okus i miris uzbuđene žene djeluju poput afrodizijaka. Unatoč tome nađu se i oni kojima naprosto miris i okus ne odgovaraju. Tu nije ništa pogrešno. Nema okus po čokoladi, to je istina. Ali niti sperma nema okus po čokoladi. I to je u redu.
Spolni organi imaju svoj poseban okus, koji je svojstven samo njima. U njima je nešto upravo posebno.


Miris koji djeluje kao afrodiziak
Okus rodnice stvaraju tekućine, koje dolaze iz unutarnjosti, stoga je okus na vanjskim predjelima manje izrazit, nego onaj više u unutrašnjosti. Okus tjelesnih tekućina trebao bi ovisiti o tome što pojedemo, hormonalne ravnoteže, feromona, osobne higijene, i sperma promijeni okus...
Okus može ići od slanog, kiselog, može podsjećati na okus po željezu (prije svega u vrijeme prije menstruacije). Usporedbu s drugim okusima najlakše možemo učiniti ako usporedimo njihovu pH vrijednost, koja se kod rodnice kreće između 3.8 i 4.5. Po pH vrjednosti joj se približava kava, koja ima vrijednost 5, vino ima također sličan pH kao vagina.
Vrijednost pH u sapunima stoga je značajna, jer većina sapuna ima vrijednost između 7 i 14 i mogu negativno utjecati na faunu i floru rodnice.

Brojne žene dobivaju negativne poruke o svom međunožju, a puno ih je i bez toga nesigurno. Ne budite jedna od onih žena koje su podlegle stereotipnim predodžbama o sebi iz druge ruke i ne može se potpuno prepustiti i opustiti u spolnosti, jer ne poznaje svoje tijelo. Probajte kakvog je okusa vaša rodnica. Prenesite tekućinu od rodnice do usta. Srknite tekućinu. Najvjerojatnije ćete utvrditi da je ukus baš zanimljiv te ćete s tim saznanjem imati više samopouzdanja kada se ljubavnik bude spuštao u vaš aromatični i ukusni raj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image






_____________________________

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

12.01.2009, 23:54

clock-img

tiha

pencil-img

10103

srknite ahhahahhahahhaaaaaaauser posted image

_____________________________

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

12.01.2009, 23:54

clock-img

tiha

pencil-img

10103

koliko kalorija ima jedna zlica?user posted image

_____________________________

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

13.01.2009, 22:43

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Nisam znala da dolaze u različitim okusima!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded