cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Sling marama

clock-img

27.06.2011, 12:54

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

zanima me jeste li je imale i dokad i vasa iskustva s njom?

< Poruku je uredio Zvonki -- 27.6.2011 14:06:40 >

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

27.06.2011, 13:30

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

niko je nije imao??

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

27.06.2011, 13:34

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Ja sam je imala s prvim i bila mi je super al on nije htio dugo biti u njoj sada za drugu bebu sam kupila i mei tai nosiljku i ona mi se cini puno boljom.al to nemogu sto posto tvrditi dok nerodim pa neisprobamo...

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

27.06.2011, 13:37

clock-img

njanja

pencil-img

8766

imala, nosila jana 5 x u tome i prodala dalje...
taman kad sam ju nabavila, jan se htio jakooo voziti u kolicima pa nam nije bilo potrebno...
probala sam mei tai i puno je bolji....

do cca 3-4 mj sam jana nosila u carry me maramama

http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/sling-carry-me-nosiljka-amazonas-oglas-2191087

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

27.06.2011, 13:41

clock-img

danery

pencil-img

10504

imala,poklonila,bejb nosila nešto malo u njoj....bila je preteška za maramu jako brzo user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

28.06.2011, 09:01

clock-img

ruwenzor

pencil-img

1065

mi imamo dugu elastičnu maramu i zasad nemam zamjerki, bebalinka jako voli biti u njoj
samo uzmi u obzir da mi bebačica ima tek mjesec dana tak da smo apsolutni početnici user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

clock-img

28.06.2011, 09:40

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

ja sam je dobila,meni je ok,samo je t dosta teska,a moj mm ju nemoze smislit,njemu je to opca glupost...

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

28.06.2011, 11:42

clock-img

zara13

pencil-img

817

ja ju kupila prvo ju nismo znali složitiuser posted image tj jua se bojala da mala ne padne iz toga,dva puta je bila u njoj i sad mi stoji,nije mi baš praktična tako da smo otišli i kupili klokanicu i mogu reč da mi to puno bolje

clock-img

28.06.2011, 12:27

clock-img

Freya

pencil-img

104

Mi imamo elastičnu maramu i ja i beba ju obožavamo (s time da moja ima dva mjeseca i dosta je bucka pa mi ju nije teško nosit, a nosim ju svakodnevno!) Imaš nekoliko izbora, većinom ovisno o tome koliko ti je beba stara, a klokanica nikako nije izbor (u njoj je dijete okrenuto prema van, što se u principu ne preporuča kao položaj u nosiljkama, a i u njoj kako kažu ortopedi i pedijatri stradavaju kičma, kukovi i zdjelica beba).
1. Elastična marama - najbolji izbor za male bebe i za tebe (jer se opterećenje nosi na cijelim leđima pa je lakše nego u slingu), ali u njoj zna bit toplo - tako da za ljetno doba možeš uzeti tzv. gauze wrap - tanji materijal
2. MT - u njega ti ne može skroz mala beba od rođenja, ja ga planiram uzeti kasnije
3. sling marama - nemam iskustva, znam da se nosi preko jednog ramena i time je tebi teže, ali i možda se nesigurnije osjećaš staviti bebu unutra dok se ne navikneš
4. ergo babay nosiljke - jako hvaljene ali i jako skupe.

Što se tiče ne znanja vezanja- kada ste ovdje očito se svi služite internetom, na youtubeu ima filmova kako se vežu marame koliko hoćeš.

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

clock-img

28.06.2011, 12:33

clock-img

zara13

pencil-img

817

i po internetu smo ju i metali unutra samo šta ona neće ležati u njoj kak bi trebala beba od 3 mj pa mi u klokanici lakše,mi imamo tigex i u nojje tak mala beba okrenuta s licem prema prsima tek sa pet mj ju mogu stavit da gleda prema van tako piše.

clock-img

29.06.2011, 14:17

clock-img

lillyfee

pencil-img

237

MI smo kupili ergobaby nosiljku( preko interneta- jeftinije) i cekam da mi mali jos malo poraste da ju isprobamo. marame su mi se cinile komplicirane za vezati i odvezivati. Nosiljka nam se cinila jednostavnija.

L 08.2004
D 03.2011.