1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

) Toliko se trudim oko odga oja, kad sad ovo, totalno nepotrebno da ga je to naučila. naravno ona se sada pravda , da su to rogovi malog jelena, bla bla...a ja propadam u zemlju kada se šetamo i neko mu priđe a on kaže" eto ti rogi"( i naravno to još pokazuje)...Ima li neko pametan savijet, šta da radim???
, pa me nije smetalo). Mislim da s nekim stavrima mozda malo pretjerujemo, no ako se nesto kosi s tvojim odgojem kojeg imas za svoje dijete, onda svakako trebas to reci.
...još radim u školi kao nastavnica,pa će prvo reći, " i mater mu radi u školi a vidi šta pokazuje" Predpostavljam da je faza i da će proći, al kad čovik pomisli da sam mogla biti bez toga ugrizla bi nekog
. Odlučila sam da ću ignorirati kad mi pokazuje i naravno nagrađivati lipo ponašanje a ako pokazuje drugima morat će u malu kaznu, siditi na kauču par minuta, da skuži da to nije ok. Mojima sam objasnila jer su van sebe takvom ponašanju svekrve, kao da dovoljno gluposti i samo neće skupiti po ulici,tako sam i cijenjenoj svekrvi
objasnila, pa ćemo viditi. Sljedeći korak je "dernek" kod svekrve virujem da će onda svatiti!!!!