writing-img

s kakvom "frizurom" na pregled ?

clock-img

22.10.2009, 11:10

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

ne znam kamo bih s ovim pitanjem, pa sam ga strpala tu ......
i nemojte mi se smijati, al sad stvaaaarno moram pitati ....

ja inače brijem sve - totalno sve... al sad mi je nekako neugodno takva ići na kontrole... pa onda manevriram da dok mi dođe vrijeme za kontrolu imam malo "pristojniju frizuru"... a ionako mi to sve stvara probleme... ne volim kad zarastem, a već dugo sve radim napamet, jer ništ ne vidim... kako vi to rješavate ? kakve idete kod dr ?

(ajme... sad mi je neugodno.... user posted image )

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

clock-img

22.10.2009, 11:11

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

user posted image
ja sam ostavljala samo deblju crtu ,vjerovatno je isla u krivo jer nisam vidila kako brijem user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

22.10.2009, 11:13

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

ja sve glatko uvijek na preglede, al kak trbuh raste fakat neznam kak ću, ma mm ću natjerat user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

22.10.2009, 11:14

clock-img

m600

pencil-img

6732

ja sam sve brijalauser posted image user posted image
a sad kako je to izgledalo nemam pojma jer ni ja nisam vidjelauser posted image
u rađaoni su rekli da sam se super obrijala pa me nisu "dorađivali"user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

22.10.2009, 11:17

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ja ne brijem sve, jel vam nije pikavo kad počne rasti user posted image user posted image user posted image
Ja to onako na pola cm-auser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

22.10.2009, 11:22

clock-img

sanjalica

pencil-img

2410

IZVORNA PORUKA: maja

Ja ne brijem sve, jel vam nije pikavo kad počne rasti user posted image user posted image user posted image
Ja to onako na pola cm-auser posted image

ne draga... sve je - sve... a na pola cm je kad dva tjedna prije kontrole pustim malo rasti user posted image

znači - neka ja odem tamo ćelava.... a ak' se nasmije ja ću reć da se polako vježbam za pripremu za rađaonu user posted image

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

clock-img

22.10.2009, 11:24

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ma zasto ti je neugodno....pa zene smo uglavnom tu i sve smo iste....haha...user posted image
ja sam isto brijala uvijek kao djevojka a i kad sam se udala...no kad mi je stomak bio podebel...vise nisam mogla a ogledalom mi se nije dalo...
a isto kao i ti bilo me stid ici na preglede obrijana...pa sam ostavilo frizuru...poduzu...
a sad od kad imama djete nemam vremena sto godina biti u kupatilu pa ja to skroz na kratko osisam....dokle god mogu tako mi je brze a i dobro mi je bitno da nisu velike dlake...i higijenski je super...rjeseno dok beba ne naraste ili imam vise vremena....za takve stvari...user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 11:35

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

hitlerica je zakon user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

22.10.2009, 11:58

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: tikica_69

kakva ti je to ?user posted image
ja sam se za porod sama obrijala na ćelavo user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

22.10.2009, 12:04

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

ja  isto sve brijem i isto tako idem na preglede i moj gini se ne smije a kad sam isla rodit nisu me morali depilirati jer sam vec to napravilauser posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

22.10.2009, 12:25

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Nisam se opterećivala s time,  ja volim ćelavo zbog sebe pa dok sam mogla bilo je tako, kad nisam moglla od trbuha bilo je svakakouser posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

22.10.2009, 12:43

clock-img

e_l_p_i

pencil-img

590

IZVORNA PORUKA: tikica_69

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I... prepisujem ejmamu user posted image

clock-img

22.10.2009, 15:19

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

ja inače volim golo, al sam sad  u trudnoći zapustila i neki dan idem ja probati ponovno, nemam pojma kako izgleda, ali mi nije ni malo ugodno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mora da sam negdje zapela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2009, 20:59

clock-img

Najki

pencil-img

183

ja volim crtu. ili da ima nečeg, ali skroz kratko kratko.