cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

rolovano pile

clock-img

27.06.2010, 21:11

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

Jeste li ćule ili barem pravile,Neki dan mi kuma kaže njena mama je pravila,Presječe pile na pola i povadi sve kosti,sve tutokompleto,mal mi se ćini puno posla,i zatim istuće sa čekičem za šnicle,A nadjev je pravila od jetrica,u koji je dodala sira,majoneze,senfa,peršinova lista,vrhnje za kuhanje i mal kruha,paprike svježe na kockice i to zarolala sa špagom ko prase kad se roluje

clock-img

27.06.2010, 21:16

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: natalijax

Jeste li ćule ili barem pravile,Neki dan mi kuma kaže njena mama je pravila,Presječe pile na pola i povadi sve kosti,sve tutokompleto,mal mi se ćini puno posla,i zatim istuće sa čekičem za šnicle,A nadjev je pravila od jetrica,u koji je dodala sira,majoneze,senfa,peršinova lista,vrhnje za kuhanje i mal kruha,paprike svježe na kockice i to zarolala sa špagom ko prase kad se roluje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram se nasmijat....
ne,nisam to nikad radila.....

p.s. trebala si napisat naslov:rolovano pile ko praseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

27.06.2010, 21:19

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

user posted image user posted image user posted image user posted image a hebiga kak da sam napisalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2010, 21:27

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

mam mi sline cure user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

27.06.2010, 21:53

clock-img

cuba

pencil-img

21489

nisam Nato al dobra ti je ricetauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

27.06.2010, 22:42

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Nato jesi sigurna za tu majonezu?user posted image
Ostalo mi sve paše.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

clock-img

27.06.2010, 23:06

clock-img

girlpower

pencil-img

301

ja niti cula niti pravila..pa to je ziva kirurgija posla koliko hocesuser posted image

clock-img

27.06.2010, 23:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]