cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

rodila kćer pa odjurila na svoje vjenčanje

clock-img

22.05.2009, 11:03

clock-img

mamica29

pencil-img

667

clock-img

22.05.2009, 11:03

clock-img

mamica29

pencil-img

667

svaka čast ženi.

JAN 04.05.2006.

clock-img

22.05.2009, 11:21

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

mislim da ja nebi bila za to
možeš se i poslije oženiti-nakon par dana.user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

22.05.2009, 11:24

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

ili hrabrost ili ludost... jedno od navedenog je sigurno..
ja vjerujem da ja isto ne bi bila sposobna za nešto poslije poroda....makar nisam još probala user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

22.05.2009, 11:27

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

nebi ni ja......od mm sestrična je na dan vjenčanja dobila spontani ,to naravno niko nije znao jer joj  muževa rodbina nije dala da ide doktoru da se vjenčanje ne odgadja...žena je cjeli dan i noć trpila bolove (što fizičke,što duševne) i kad su se gosti razišli onda su je odvezli u bolnici i jedva je živu glavu izvukla.....mislim koji to kreteni moraju biti  ,a ni ona onda nije nista bolja  user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

22.05.2009, 11:31

clock-img

ornela.nely

pencil-img

261

IZVORNA PORUKA: uspavana

ili hrabrost ili ludost... jedno od navedenog je sigurno..
ja vjerujem da ja isto ne bi bila sposobna za nešto poslije poroda....makar nisam još probala user posted image

frka da se tip ne predomisliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.05.2009, 12:50

clock-img

novamama

pencil-img

8532

kako su nasmijani na slici, mislim da nema problemauser posted image

ako njima paše ok....ali nadam se da su bebicu ipak poslije malo vratili na još koji pregled...

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

22.05.2009, 15:14

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ja se nisam mogla pomaknut 24 sata nakon poroda i mislim da bi ubila nekog na toj svadbi user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

22.05.2009, 15:24

clock-img

Anoniman

meni su po 12-13 sati nakon poroda izvlačili živu glavu, a 3 mjeseca nakon toga nisam ličila na čovjeka... tak da bi to kod mene garant otpalo... ali nisu sve žene ko ja, sva sreća user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

22.05.2009, 15:27

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Da su sve zene ko ti, morali bi svi nositi naocale za varenje.....mislim, peces za oci user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

22.05.2009, 15:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da su sve zene ko ti, morali bi svi nositi naocale za varenje.....mislim, peces za oci user posted image

Oh, thank you, Tiks!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image