evo neki dan sam vozila nevezana 4 dijece u autu kad me zaustavio nas dragi policajac.odma mi je pao mrak na oci..reko mi je 200 kn za pojas..a ja pa dajte nemojte i sta sve ide(tek mi mm dao auto)a on neumoljiv.i dam mu ja pare a on otvori straznja vrata i da malom novce i veli-evo mama casti cokoladom!!HVALA MU!!nak ih je vise takvih
04.06.2009, 16:17
dominik
7965
zakon...ja nemam srece sa njima iako mi mama radi u PUZ-u
Ja takvoga još nisam srela... Imala si sreće... S tim da je ovih dana bio nekakv dan policije ili nešto slično pa su samo upozoravali, nisi dijelili kazne... Pa možda si mu tada naletila...
04.06.2009, 16:23
uspavana
3044
Ovo je stvarno za svaku pohvalu
moj šogi je trenutno na policijskoj akademiji..pa kad završi za koji mjesec valjda i ja neću imati problema makar ih ni do sad nisam imala... Hvala Bogu!
ne volim baš policiju, mrak mi padne čim ih vidim...
nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009 E very day and night L ooking at you makes me smile L oving you is what I do A ll my heart belongs to you...
05.06.2009, 09:45
dominik
7965
kad smo kod vezanja ponosna sam na domia, to djete se uvijek vozi u sjedalici zavezan...sad kad ima novu sjedalicu isto trazi da ga zavezem...jednom smo zurili u vrtic i velim ja njemu da sjedne na sic a on u plac da oce u stolac i tako je i bilo...
05.06.2009, 10:52
Kika83
6965
Svaka čast Nama se jednom desilo kad smo išli u Rijeku,mm je vozio više od dozvoljenog i kad nas je zaustavio počeo je sr i ja odmah uletila da sam možda trudna, da neradim itd a policajac odmah ok, imam i ja trudnu ženu doma, bez stresa molim(jer sam se ful nabrijala) i pustio nas je bez da smo 500kn platili kaznu