Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

kad je s njima u društvu. Ako se počne igrati s nekom igračkom i dođe drugo dijete koje dira tu igračku on vrišti,hvata se za glavu i cupka na mjestu, dok ova djevojčica (Ruža se zove) samo hladno gleda i nastavi se igrati.
Sinoć smo bili kod drugih prijatelja gdje je taj dječak (zove se Khan) nedavno je napunio godinu dana. Jakov se isto tako ponašao. ne znam kako da se postavim.Čak je tog dječaka lupao po prstima i malo po glavi
Khan samo zbunjeno gleda i htio bi se maziti hvata ga za ruku a ovaj urla.
Moraš mu objasniti da to nije nimalo lijepo od njega i da to nitko ne voli.Da druga djeca se neće htjeti više igrati s njime.Ako ih još i udara malo ga po guzi(i sama si tako rekla)i pitaj ga dal ga boli.ako kaže da reci mu :vidiš tako i druge boli kada ti njih isto udariš.možda nije lijepo ali kod mene je upalilo..
Tako da je moja draga kolegica odustala od druženja s djecom pa kad dolazi kod mene dolazi sama, a Marko kad god prolazi pored njihove zgrade želi k njima, dakle on mi želi reči da se on voli družiti ali valjda je premali pa nezna pokazati svoje osječaje. Mora se socijalizirati da ali mislim da sve u svoje vrijeme. Svako je djete različito naravno tako ne mora biti da će moje dijete kasnije biti agresivno ili ne društveno jednostavno smatram da je premali. Tako želim reči još negdje sam pročitala kako je netko rekao batina je izašla iz raja a ja mislim tvrdim da je to glupost jer dijete do određene dobi nije sposobno misliti kao odrasla osoba i to je njegovo pravo. Oni su tu zato što smo mi to željeli.
Strpljenja Savjet: kada se dijete kazni tako da ga se udari po guzi ono će misliti da je normalno udariti drugo dijete kad ono napravi nešto što njemu ne odgovara. pr. mislim da nije potrebno navoditi