neznam jeste vidjeli ovo, ja sam tek prije par dana i baš sam se zamislila. Pogledajte pa mi kažite kakvo je vaše mišljenje.
http://www.youtube.com/watch?v=pnI-YVpXoD8
PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h
[Sadržaj poruke je obrisan]
nisam uopće razm o tome, nit znala ..al nekužim kaj sad ima veze kaj je onaj gej
Ja sam to pogledala prije tri tjedna i bila sam u šoku. Pa svuda oko nas je i dobro i zlo. jedino me ovo sa sotonističkim znakovima šokiralo i neki nazivi princeza. Ma koma. To je netko zlonamjerno objavio
cvrčak kad si malo bolje razmislim to je istina ali nisam nikada razmišljala o tome na taj način i nisam se nadala da takvo što ima u ajmo reč "starim"crtičima jer svi kritiziramo ove nove da su puni nasilja , ali eto sve je počelo još od davnih dana izgleda....
< Poruku je uredio pako -- 29.7.2010 12:22:29 >
PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h
Niti ja nisam o tome razmišljala na taj način. Niti sam skužila te skrivene sličice i pjesme(kako oni kažu). ali muka mi je od tog filmića. nikad ali baš nikad ne bih rekla da Disney želi pokvariti djecu. ali svašta je moguće. Ja uvjek sve gledam s dobre strane.
Niti ja nisam o tome razmišljala na taj način. Niti sam skužila te skrivene sličice i pjesme(kako oni kažu). ali muka mi je od tog filmića. nikad ali baš nikad ne bih rekla da Disney želi pokvariti djecu. ali svašta je moguće. Ja uvjek sve gledam s dobre strane.
slazem se s tobom. meni su Disneyevi crtici lipi sareni, s dobrom glazbom i gust mi je gledat. nije mi nikad palo napamt trazit te neke skrivene poruke i mislim da se s obicnim gledanjem i ne primjecuju. za ovo primjetit bi trebalo gledat film usporeno i bas trazit a mislim ako netko nesto trazi ce nac bez obzira da li je to bilo namjenjo da to bude ili je cista slucajnost.
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...
Po meni je to sve pretjerano ali baš ono...A,da stvarno želim tražiti nekakve zlonamjerne poruke i skrivene seksualne simbole našla bih ih svagdje.Kao i one gluposti gdje puste unatrag snimak nečijeg razgovora pa su to kakti nekakve sotonističke poruke!
Gluposti.
mislim djeca-kojoj su ti crtići namjenjeni su totalno neiskvareni i molim vas lijepo-da li bi vaše 4 godišnje dijete u moru svakakvih črčkarija i crteža znale prepoznati nacistički simbol ili muški spolni organ??? glupost, pa ni mi to ne prepoznajemo u crtiću dok nam netko prstom ne pokaže u to....
ovaj video je čisto preseravanje...
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: Duve
IZVORNA PORUKA: njanja
glupost...
mislim djeca-kojoj su ti crtići namjenjeni su totalno neiskvareni i molim vas lijepo-da li bi vaše 4 godišnje dijete u moru svakakvih črčkarija i crteža znale prepoznati nacistički simbol ili muški spolni organ??? glupost, pa ni mi to ne prepoznajemo u crtiću dok nam netko prstom ne pokaže u to....
ovaj video je čisto preseravanje...
Slažem se sa ovime da klinci pa ni mi odrasli nikada te simbole i ostale gluposti nebi vidjeli da nismo pogledali ovaj video, ali da sam se osjećala ugodno kad sam pogledala video nisam, i u videu se ne govori da su djeca prepoznala te gluposti, nego da su sakrivene da uđu u podsvjest (u što ne vjerujem). Ono što mene iznenađuje je to da se takvo nešto uopće našlo u crtanom filmu, šta se htjelo postići sa time?!