cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

online akete

clock-img

02.10.2015, 08:57

clock-img

laverna

pencil-img

1

UPOZORENJE! Ako otvorite stranicu MOJE ANKETE - centralno mjesto plaćenih anketa, ne nasjedajte! Za 19 EUR ili 144,00 kn postajete njihov član, a kad to platite, umjesto da vam počnu stizati obećane ankete, prilikom ulaska na stranicu za članove - svaki dan isti tekst:

"Dobrodošli na stranicu za članove MojeAnkete.com – centralno mjesto plaćenih anketa!
Sve je spremno za početak rada pa će dugo očekivati projekt MOJEANKETE nakon dugih priprema napokon službeno krenuti ovaj PONEDJELJAK 5.10.2015. točno u 08:00h ujutro! Svim članovima koji su se učlanili sa popustom tjekom protekih dana u periodu pretprodaje, garantiramo da se čekanje isplatilo. Čekanju se bliži kraj pa ćemo ti ubrzo, čim sve konačno bude spremno, poslati obavijest o početku rada na email.

Od tada na dalje, na ovom će te mjestu čekati najnovije ankete na kojima ćemo zajedno zarađivati, kao i sva potrebna uputstva. Naši prvi članovi, uključujući i tebe, biti će nagrađeni za strpljenje produljenjem pretplate i vrijednim poklonom!

Hvala svima i veliki pozdrav!
Mario i Željko"

TEKST JE UVIJEK ISTI, ALI JA DATUM RAZLIČIT. Znači, tjednima otvaram stranicu za članove i svaki dan isto, a kad prođe taj dan, na redu je novi datum u tekstu! Da li ima još prevarenih? Molim da se jave, a budući nadobudni korisnici nek ne nasjedaju! I naravno, nema govora o obećanom povratu novca! Nema ni odgovora na poslane mail-ove!

Moram priznati, jako dobar štos, stranica aktivna, novci se prikupljaju, obećanja se daju i tako unedogled! NE NASJEDAJTE! btw, KOME TO PRIJAVITI, a da bude efekta?

clock-img

05.10.2015, 15:02

clock-img

AlienBJ

pencil-img

1

Nasjeo na nagovor žene. Ne znam gdje treba prijaviti ovu prevaru, no raspitati ću se. Ako ne može zakon ništa, može lopata preko leđa.

clock-img

15.02.2016, 13:48

clock-img

AnitaZg

pencil-img

58

Ja sam ispunjavala na nekoj drugoj stranici, besplatna registracija, skupljaš bodove koje kasnije možeš zamjeniti za novac ili neke nagradne kartice za Konzum, DM, Muller i slično. Ja sam zamjenila bila za bon od 100kn za Muller i uredno došao.

Nema smisla plaćati nešto da budeš član, njima je u interesu da imaju što veću bazu korisnika, tako da... :)

Žao m je što ste nasjeli...