writing-img

niski trombociti

clock-img

28.01.2010, 22:23

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Šta to znači... Sestra mi je radila nalaze na rebru i kao reba ponoviti kod nas u domu zdravlja jer su tamo jako niski, preniski. Danas je vadila krv i tu i ista krvna slika, niski trombociti i leukociti nešto niži ali ne zabrinjavajuče. Sva je u panici jer joj niko ništa ne priča. Sutra opet ponavlja sve na rebru

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

28.01.2010, 22:25

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Trombociti su ti povezani s grušavanjem krvi. Teško se krvi zgrušava kod rana... To ja imam nisko! Ništa strašno!

Nika 26.08.2009.

clock-img

28.01.2010, 22:31

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Trombociti su ti povezani s grušavanjem krvi. Teško se krvi zgrušava kod rana... To ja imam nisko! Ništa strašno!

da al njoj su već jednom krv mjenjali, nadam se da neće ponovnouser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

28.01.2010, 22:39

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ako su trobnociti nisko jako nisko i ne dižu se nije dobro...od susjede mali je imao s tim problema i bio na terapiji do sedem godine života, morao paziti n način života jel jedan jači udarac ili prehlada mogu biti kobni ako je krutično nisko...

ako su samo leukociti nisko to je onda znak da je neka virusna infekcija...prate svaki dan da vide rastu li vrednosti same od sebe il je potrebna terapija...postoji organizama koji sam od sebe odbaciju reproducirati trombocite...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

28.01.2010, 22:42

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ako su trobnociti nisko jako nisko i ne dižu se nije dobro...od susjede mali je imao s tim problema i bio na terapiji do sedem godine života, morao paziti n način života jel jedan jači udarac ili prehlada mogu biti kobni ako je krutično nisko...

ako su samo leukociti nisko to je onda znak da je neka virusna infekcija...prate svaki dan da vide rastu li vrednosti same od sebe il je potrebna terapija...postoji organizama koji sam od sebe odbaciju reproducirati trombocite...

ona je inače kronični bubrežni bolesnik, na dijalizi. Taman prije mjesec dana napravili sve nalaze za transplataciju i sad samo kontroliraju krv jer naravno mora biti sve u najboljem redu. I sad ovo. Inače se pazi, ne jede kaj  ne smije... i eto jebi ga baš ju mora nešto. Boji se da ju opet ne ostave u bolnici jer kako kaže poludit će tamo bez nas(djece) a znam koliko joj znače. Čime to dignuti povisitiuser posted image

clock-img

28.01.2010, 22:47

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

sorry ja krivo skužila...mislila da je netko od tvojih...

čuj ako je na dijalizi očito da uzima i lijekove koji su možda doveli do toga...

ima terapija na bazi kortikosteroida...a sad što kako...znam samo da je moja baka imala nise od marivarina kad je uzimala pa je predidaal al nije nš pila jel se joj samo povisivalo...u ovom slučaju ne znam...user posted image ...

clock-img

28.01.2010, 22:48

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

je sestra moja

clock-img

28.01.2010, 22:55

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: ninolina

je sestra moja

ma ne, ja misla tvoja deca...kužim sad da je seka...

nadam se da je samo privremeno...jer u svakom slučaju nije dobro kad su preniski trombociti...može imati čir i nek joj pukne iskrvari, unutarnje kriarenje...ma sto čuda...ne da te plašim...najbolje pričekaj te službeno od lijčenika...možda nije niš

clock-img

28.01.2010, 22:56

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma ne, ja misla tvoja deca...kužim sad da je seka...

nadam se da je samo privremeno...jer u svakom slučaju nije dobro kad su preniski trombociti...može imati čir i nek joj pukne iskrvari, unutarnje kriarenje...ma sto čuda...ne da te plašim...najbolje pričekaj te službeno od lijčenika...možda nije niš

ma nisu klinci, ali su jako vezani... Hvala ti na odgovorima vidjet čemo sutra poslije dijalize

clock-img

28.01.2010, 22:57

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

user posted image ...baš mi je žao...

clock-img

28.01.2010, 23:51

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Vibram da seki bude bolje i da se krvna slika popravi user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

28.01.2010, 23:58

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

hvala draga iako čisto sumnjamo....user posted image

clock-img

29.01.2010, 00:22

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Vibram da seki bude bolje i da se krvna slika popravi user posted image

takodje nino
nadam se da bude joj kako treba user posted image

clock-img

29.01.2010, 00:22

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

user posted image user posted image user posted image user posted image draga žao mi je,valjda ce biti sve dobro

clock-img

29.01.2010, 07:41

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Držite se i sretno!user posted image

Samo luda mama...

clock-img

29.01.2010, 07:47

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

29.01.2010, 08:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

29.01.2010, 09:10

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Uh,nadam se da će biti sve ok sa tvojom sekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

29.01.2010, 10:19

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

29.01.2010, 10:34

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

hvala cure evo upravo otišla na dijalizu, više čemo znati kasnije.  Ona je jadna sva u bananiuser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:09

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

evo radila je nalaz i sve isto, nije dobro...
Sada čeka dok da kaže kako daljeuser posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 15:12

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

joj ninolina pa jel baš ništa nema ,nikakvog lijeka,mene trnci prolaze ajme strašno ženo,sto da ti kažem valjda ce se smirit pa da bude sve u redu,drži seuser posted image

clock-img

29.01.2010, 15:15

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

joj ninolina pa jel baš ništa nema ,nikakvog lijeka,mene trnci prolaze ajme strašno ženo,sto da ti kažem valjda ce se smirit pa da bude sve u redu,drži seuser posted image

ma ima ona tablete protiv zgrušavanja ali očito je već imuna na njih. Vidjet čemo šta će dok sada reči. Samo da ju puste doma jer bu inače popizdila

clock-img

29.01.2010, 15:22

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

evo dok kaže... pošto ju je bolila kičma i bubrezi a naravno nesmiju, pametna sestra kojoj se nije dalo vaditi joj krv, a inače to trebaju rekla joj da pije voltaren. I naravno doktor sada sumnja na njega da je to on uzrokovao. Pa kakve kokoši se brinu za nasuser posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 15:22

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

mogu mislit i ja bi,kad neznaš na ćem siuser posted image