U bircu se stalno častimo raznim finim cugama... i dobro to podnosimo jer smo baždarene. A kada ste prvi puta, onako zelene i neiskusne, iskusile okus pijanstva?
3. razred srednje, slavili roćkas i cugali wisky colu (fuj).... takav šlus da kad smo došli u disko, otišla na WC, slučajno potrgala šlic od hlača, metnuli me u taksi, otfurali doma, a stara je mislila da ću umrijeti i da me netko silovao (jadna, žao mi je kaj sam ju zabrinula).
Nakon toga bilo je nekoliko/ više bliskih susreta s čašama, flašama...
16.12.2008, 15:59
spužvasta
559
Za svoj 15-ti rođendan sam se prvi put napila,ali tako jako da sam bljuvala 3 dana! Tad su mi se starci rastali i u novom kvartu nisam nikog poznavala pa sam otišla kod stare škvadre proslavit-međutim oni su imali nekakvu raciju i nekakve gluposti po kvartu i nitko nije htio cugat. Onako ljuta i revoltirana sama sam strusila skoro cijeli kruškovac (varljivo slatko pićence... ) i još se čudila kak mi nije ništa ista sekunde kako sam se ustala - tako sam opala na njušku ko letva i tu je "fešta" za mene bila gotova....katastrofa!
16.12.2008, 16:30
božica
8832
e kako ste me nasmijale a tako sam i ja ooko 16godine
16.12.2008, 16:39
anne
8091
Oko 16 godina. Dečko me ostavio i nakon par danadošao gdje sam izlazila sa društvom. Htjela sam mu pokazati kako se i bez njega dobro zabavljam i udri po pivama. Bilo mi je slabo par dana. Mojima sam prodala priču kako su mii dali pokvareni sok.
16.12.2008, 17:54
Ruža
14064
Ne znam koji sam razred osnoovne bila kad me na kolinju majstor sa 2 kuhane rakije napio, rekao mi kako je to fino i ja probala. Mama dobila slom živaca, 3 dana nisam išla u školu, a bome i kad je moja ekipa već naveliko cugala u srednjoj ja sam alkohol izbjegavala u širokom luku.
16.12.2008, 18:26
Wukovarka
6821
Mislim sa 15 godina.... Znam samo da je bila jakoooo duuuugaaa noc Pogotovo pored wc skoljke
16.12.2008, 21:04
njanja
8766
ne sijećam se baš prvog, ali se sijećam najgoreg...odnosno ne sijećam se ničega, samo onoga što su mi ispričali....napila sam se na maškarama, svega i svačega od tekile do pive....najednom black out....doma su me vozile 2 frendice (jedna od njih je i DIKAČ sa raje) i kažu mi da sam ležala na zadnjem sicu, a da mi je glava stalno padala ispod suvozačkog sjedala pa da su morale stalno stajati i premiještati me....bile su odlično organizirane (hvala im!!!), našle mi ključ, potiho otključale, uvele u sobu i probudile moju sestru da joj kažu da sam "malo popila"...sestra kaže-ja:mrtvo tijelo...Pita me sestra: šta si pila, ja kažem MLIJEKO (koje nikada ne pijem)....a ona onako zbunjeno-ljuto: ma kakvo mlijeko, a ja odgovorim BIJELO.....
16.12.2008, 21:09
mirna
8134
ja se svog ni ne sjecam.. valjda za vrijeme srednje skole.. ali nikada nisam bila toliko pijana da ne bi znala za sebe... slaba utjeha zar ne... ajoj kako me je sram kad se sjetim tih vremena...
16.12.2008, 21:26
spužvasta
559
Uh,2 puta sam se u životu baš NAROLJALA! 1. put u već gore spomenutoj priči,a 2. put prije 2 godine-mene i šogoricu ponjelo sunce i litra Jegera.....šta sam sve radila i bolje mi je da se ničeg ne sjećam,osim što sam tad,1.08. vikala "SRETAN BOŽIĆ SVIMA!" i skočila u skoro prazan bazen na glavu.......sutradan smo išli na more a ja sva potrgana i izguljena-kako me bilo sram na plaži.....
16.12.2008, 22:44
Florijan Jakov
9214
moje prvo nije bilo i najbrutalnije.... najbrutalnije je bilo na moru i za jednu novu godinu.. moreno - za večeru klopala crni rižoto, poslije se skršila od koktela...uf, koji parangal , nova godina - skotrljala se po stepenicama tražeći fotić koji mi je bio omotan oko ruke ... danas se svemu tome smijem LOL
16.12.2008, 22:45
Florijan Jakov
9214
btw - valjda sam ovak i spaljena od te silne cuge
a viš kak se alkosice skrivaju...piggy, candy... ima vas još....oćemo priču, oćemo priču
16.12.2008, 22:50
spužvasta
559
FJ nije fer da se samo mi tu sramotimo......
17.12.2008, 07:36
Brisani uporabnik
7400
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
17.12.2008, 07:39
sanjalica
2410
jaoooo..... ja nikad u životu... nekako sam uvijek bila dobro baždarena jednom sam samo (mislim s 21. god.) bila maaalo pripita i onda mi se plakalo....