writing-img

moja beba voli Tonyja

clock-img

31.08.2009, 15:05

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

sinoć sam pogledala snimku koncerta što mi dragi snimio od Tonyja, beba se nenormalno mrdala, al non stop, i  inače je jako živa ali sinoć je nadmašila sebe, i primirila se nakon koncerta user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2009, 15:08

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moji su kao bebaci voljeli tehno i klasicnu glazbu....uz takvu muziku su uvijek ili bili ko bubice ili zaspali user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

31.08.2009, 15:09

clock-img

božica

pencil-img

8832

prva nije preveč reagirala na muziku u trbuhu

Druga je ragirala na glasnu muziku
i sada je prava mrdalica

idem micat rit...

clock-img

31.08.2009, 15:10

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

bas super user posted image  Toni je meni skroz ok i ima lijepe pijesme.
Moja je luda za Dvornikom, tata joj od prvog dana pustao ga i voli techno user posted image

clock-img

31.08.2009, 15:13

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Jedna anegdota vezana uz Tonya user posted image

Idem s Bucom u ducan...mogao je imati oko 5, 6 godina....ja pred placu, jos koja kuna u novcaniku i kupujem stvarno najnuznije.
Dodjemo do velikoga frizidera gdje stoje salame, naresci, sirevi, slanina i ja kupujem pileci parizer kad kaze Buco: Mama, ajde mi kupi onaj fini kuhani hamburger.
Sad ja njemu kaze: Budem za tr-cetiri dana kad dobim placu, sad nemam toliko novaca.
Stvarno je bio skup....oko 70-ak kuna kila.
A moj Buco, ni pet, ni sest, zaljepi nos na onaj frizider i krene pjevati: BLAGO ONOM TKO TE IMAAAAAAA!!!
Ajme, zemljo otvori se user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

31.08.2009, 15:16

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj Buco mi postaje sve drazi user posted image

clock-img

31.08.2009, 15:26

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Ma Buco je legenda user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

31.08.2009, 15:28

clock-img

Thea

pencil-img

4043

A onu večer kad je bio koncert na tv mi svi u krevetu( zamislite 5 u bračnom krevetu) a Valentino se smjesti između tatinih nogu i dok smo gledali i pjevali svi on je malo-pomalo klonuo i zaspao...Samo sam ga premjestila u kimbu i spavalo dijete dalje dok smo mi pjevali...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

31.08.2009, 15:29

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

mamice i moj mrda na svu glazbu kaj se meni svida,nek dere bebacuser posted image

clock-img

31.08.2009, 16:12

clock-img

mariola

pencil-img

19495

i moj obožava glazbu. čim čuje muziku odmah skakuće user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

31.08.2009, 16:37

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Moj Đurac se razvijao uz zvukove bauštele, čekići, mješalice,bušilice i sad uživa u takvim zvukovima. Bauštelac po rođenju!user posted image

Samo luda mama...

clock-img

31.08.2009, 18:57

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Moja je obožavala svu glazbu, čak i u crkvi kad se na misi počelo svirati, imala je tulum. I ja obožavam Tonija i Tikičinog Bucu pa on je legenda.user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

31.08.2009, 20:42

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

ajme divan jeuser posted image

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Idem s Bucom u ducan...mogao je imati oko 5, 6 godina....ja pred placu, jos koja kuna u novcaniku i kupujem stvarno najnuznije.
Dodjemo do velikoga frizidera gdje stoje salame, naresci, sirevi, slanina i ja kupujem pileci parizer kad kaze Buco: Mama, ajde mi kupi onaj fini kuhani hamburger.
Sad ja njemu kaze: Budem za tr-cetiri dana kad dobim placu, sad nemam toliko novaca.
A moj Buco, ni pet, ni sest, zaljepi nos na onaj frizider i krene pjevati: BLAGO ONOM TKO TE IMAAAAAAA!!!

clock-img

15.10.2009, 22:55

clock-img

Viky

pencil-img

2283

IZVORNA PORUKA: lavica81

ajme divan jeuser posted image

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Buco je fenomenalan...ajme...umirem od smijeha...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"