PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
Stalno se vrti po webu ljubavni trokut Maja Đuput-Dean Šarić-Mirjana Hrga....
Sigurno inteligencijom. _____________________________Samo luda mama...
Ružo nasmijala si me! Tko zna, možda je vješt u krevetu i obdaren? Ajme, kakve misli ovak rano u jutro... _____________________________Mia 13.07.2008 Blaž: cca 18.12.2010
IZVORNA PORUKA: tonkica Ružo nasmijala si me! Tko zna, možda je vješt u krevetu i obdaren? Ajme, kakve misli ovak rano u jutro...
A ti si mislila na nešto drugo? _____________________________Mia 13.07.2008 Blaž: cca 18.12.2010
IZVORNA PORUKA: tonkica A ti si mislila na nešto drugo?
Kaj da ti velim, sad mi je neugodno. _____________________________Mia 13.07.2008 Blaž: cca 18.12.2010
Čitala sam da im je objema skinuo dioptriju... Ko zna sa čime _____________________________I najslabiji trag na papiru vrijedniji je od najboljeg pamćenja.....
pa nije sve u ljubavi...možda je šarmantan ili stravstven ...u biti ni neznam o kome pričamo
[Sadržaj poruke je obrisan]
Ja nisam objektivna da to komentiram ... Možemo nekog drugog ?
candy, zašto nisi objektivna?
ni ja ne znam o kome pricamo,ali Boze dragi ili ima love ili je obdaren treceg nema zezam se nemam pojma
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola