cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

ma molim lijepo...

clock-img

19.06.2009, 09:44

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

naterale me silne teme kojima čestitamo roditeljima na pišovima-mišovima da otvorim novu....

naime svi mi čestitamo mamama i malim zvarima na rođenju...ija često upletem tatu u tu lijepu čestitku i to mislim iz dubine srca....makar moram priznati da kad su čestitali nama, meni je smetalo kaj mi ljube i grle muža kao da je samnom buo tamo i prolazio bol...alooooooooooo....ja sam rodila i meni čestitaj!!!...moja beba je došla na svijet, nju poljubi...

tata se napil, pa miu je zlo...kaj njemu imaš dat ruku...

to je kao da netko dođe na moj rođendan i čestita mi mai..kao Bravo gosp. Katica...čestitam..-danas vam kčer ima rođendan....ma nemoj molim te!!!

user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

19.06.2009, 09:45

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

uf, teško mi te danas pohvatat user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

19.06.2009, 09:47

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ahhh i ja se nekad ne snađem na brzaka...koliko sam konfuzna...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 09:48

clock-img

Anoniman

E, viš, Lubičica, ovo zadnje ti baš ja prakticiram: čestitam MAMI djetetov rođendan, jer je ona obavila posel! user posted image

clock-img

19.06.2009, 09:49

clock-img

m600

pencil-img

6732

user posted image user posted image user posted image user posted image  otkačeno moje...user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

19.06.2009, 09:52

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ooo sombrero, viš viš...nisam to tak gledala...ima smila...ali opet ovo sa tatom nema...pet sekundi slave i kao čestitam tata dobili ste predivnu kčer...kaj je najgore ova moja samo viče...TATA, TATA..niti M od mame...i onda kad skuži da ide na posel bumo se skrivale jel njezin tatica ide a mama vještica ostaje doma....ma nema niš, nikakve zasluge...ja sam ju rodila i meni daj ruku a tata nek se bori za svoje...grrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 09:54

clock-img

Anoniman

A Fionita moja... tak ti je to - 5 minuta su ih delali, 5 minuta slavili dok se rode, a ostatak je na mami-vještici... user posted image

clock-img

19.06.2009, 09:58

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

zato i velim...kaj mu imaš čestitat...samo čekam da mi se ZG cinik javi....user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 09:59

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

o, vidim da je to neka prigorska urota user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

clock-img

dikac

pencil-img

1452

IZVORNA PORUKA: Mariachi

A Fionita moja... tak ti je to - 5 minuta su ih delali, 5 minuta slavili dok se rode, a ostatak je na mami-vještici... user posted image

upravo tako

clock-img

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 10:04

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

o, vidim da je to neka prigorska urota user posted image user posted image user posted image user posted image

nego kaj...user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 10:04

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ah, što reći, Fiona... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

19.06.2009, 10:07

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: Mariachi

user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

19.06.2009, 10:07

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ma samo se vi cerite sve po redu ali opće je poznato da svaka žena bar jednom u životu pomisli ovo i u tom trenutko to i misli!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 10:08

clock-img

Anoniman

Tak je, tak je! user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 10:12

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: FIONA

ma samo se vi cerite sve po redu ali opće je poznato da svaka žena bar jednom u životu pomisli ovo i u tom trenutko to i misli!!! user posted image user posted image user posted image

Uopće ne osporavam ovu NOTORNU činjenicu... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

19.06.2009, 10:15

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: pikachu

IZVORNA PORUKA: FIONA

Uopće ne osporavam ovu NOTORNU činjenicu... user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš...znala sam...a sve kao čestitate tatici kad naše žene s raje rađaju...ma, rajanke samo hrabro...a za ove dlakave u ovoj priči, njima niš!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 11:45

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

u fiona nevolim ni ja to ali       danas ti je neki dan koliko mi se cini mracnjak

clock-img

19.06.2009, 12:36

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

sigurno je TM nekaj opako skrivio kda ovako blatiš cijeli suprotni spol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

19.06.2009, 12:56

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Očito te muž naljutil, ha? ja isto nekad poludim same smo doma po cijele dane, mazim ju pazim igram se s njom, uz to imam još i brdo posla,koji čeka jel je princeza budna, a onda on dođe s posla i ja više ne postojim gleda ga ko Boga i ne trepće od radosti. Znam da je to ružna,ali onda mi je svega dosta, ljubomora me pere, a ima tek 3 mj. pitam se kaj bu poslije mama vještica.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

19.06.2009, 15:16

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Fiona,slažem se s tobom...iako ima tateka koji se stvarno brinu o klincima u svakom trenutku.

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

clock-img

19.06.2009, 15:23

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

ima ih ali jako su rijetkiiiii,na kapaljku su..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

19.06.2009, 15:49

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

auuuuu...i moj je brižan ali najviše kad netko dođe k nama...kad smo sami onda je druga ploča....aahhahahaha....user posted image user posted image user posted image