cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: C.B. Čekajući Lilivanu

clock-img

15.01.2009, 19:44

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

evo i mene da vas samo pozdravim.mm me čeka,izgleda da me čeka masažauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
zna neko kako nam je zvrkić?
ugodno druženje vam želimuser posted image

clock-img

15.01.2009, 19:47

clock-img

piggy

pencil-img

6299

tko otvara novi birc,da ne budu dvauser posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

15.01.2009, 19:50

clock-img

koka

pencil-img

10266

Znači novi birc) user posted image user posted image user posted image brzo to nama ide- može i baby boom već kad imamo toliko dječice user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

15.01.2009, 19:52

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

dobra ideja,baš mi se sviđauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.01.2009, 19:52

clock-img

piggy

pencil-img

6299

onda ja otvaram novi CB baby boomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

15.01.2009, 19:55

clock-img

koka

pencil-img

10266

IZVORNA PORUKA: piggy

onda ja otvaram novi CB baby boomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image samo daj možda se još koje rodi
ustvari sigurno će user posted image Nikoleta, Učiteljica, Scarlet...a sigurna sam da sam nekoga zaboravila
user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

15.01.2009, 19:56

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

I Cate ima za rodit negdje krajem prvog ako se nevaram. ali ona se več dugo nejavlja

clock-img

15.01.2009, 20:01

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Znaci imati cemo novi birc user posted image user posted image user posted image

Nisam se pohvalila da sam kupila stvarcice za svog malog cvrcka al samo nesto.Narucila sam krevetic i stol za previjanje doci ce za mjesec ipol.

clock-img

15.01.2009, 20:02

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Cure idem malca srediti i sprašiti u krpe. Vidimo se u novom bircu!user posted image

Samo luda mama...

clock-img

15.01.2009, 20:07

clock-img

Didi71

pencil-img

82

Evo vratih se sa gledanja serije,a vidim novi
birc je otvoren pa se vidimo tamo.