Jutroooo Pinkyyyy pa di si kuco stara! Hahahah zezam se malo!! Slabo se javljam jer nema nikoga pa tlacim one tamo na odbrojavanju😂😂😂
Vidim kod tebe sve vise manje skolski to je najvaznije da nema nekih strasnih bolesti. Vidim da je M jos uvijek sklon tim cestim virozicama ali i to je normalno kad je u vrticu. A D se lijepo izvukao, mogao bi imat i mrvu vise ali mislim da je to lijepa kilaza je li? Vidit ces sta kaze pedica. Moja N obozava kupanje u moru. Mozda ce ti u pocetku malo plakati jer mu bude hladno ali ja ti s njom ulazim ono pola sata u more; malo jedan prsti, malo nogica pa rukica.... hahahahha budi strpljiva sad je more puno toplije nego je bilo ali opet nije skroz toplo kao sta inace bude u ovo doba godine.
Moja N je kao i tvoj D, puze po cijeloj kuci, sjeda, dize se na koljena nekad pokusa na noge ali polako. Mase, pljesce, govori, tata, baba, mama kad treba hahahahaha, brlja nesto sama sa sibom. Za razliku od prve princeze ona se sama zaigra sa igrackicama po pola sata puzi gdje hoce ne strepim nad njom. Imala je 4-5 jacih udaraca u glavu hehe. Dobra je samo me satra dojenje. Nema reda jede nekad 3 puta u sat pa ne jede 3 sata. Sve ona to malo povuce pa bok. Nema neki red kao u tebe ali otprilike je to ovako:
7-7,30 budenje dojenje
9,30 vocna kasica domaca, nakon toga spavanje
10,30-11 budenje pa dojenje
12,30-13 rucak domace, iza toga dojenje
15-15,30 spavanje
17-budenje pa dojenje
20,30- vocno-zitna kasica kupovna za laku noc ili onaj prah koji se muti vodom to voli. Ili pura i sl
Iza toga dojenje pa spavanje. Eh sad nekad odspava nekoliko sati u komadu pa se budi za dojenje, ali nikad se ona ne probudi ono da je budna da se digne nego se zapravo vrti ja joj uvalim sisu malo povuce i nastavi spavat. Ali to je sta je veca sve cesce i to me izludi. Sta je starija nemirnije spava.
Skinila bi je sa sise odmah da hoce ali sve pokusavam nista. Nece bocu nece dudu. Pojede ok ali opet trazi siku. Pojela mi vise. Gladna sam ka pas stalno. Zaboravim pit. Mlijeka ima cini mi se ona stvarno lijepo napreduje dr je pre prezadovoljna.
Mala nigdi ne zeli osta place svima nakon uru. Sutra ja i mm idemo na pir to ce bit turbo mega zanimljivo. Ici cemo oko 6 pa cu je doc stavit lec i vratit cu se dokle budem mogla. To ce biti teski fijasko hahahajaaj.
Mm je rekao da nikako nismo sami i nemamo vremena za sebe, da nas dica stalno prekidaju ako nije beba onda je ova starija. Hahahahahah a sta cu. Sta je tu je nadam se da ce bit bolje. Trenutno su djeca na prvom mjestu😂😂😂😂
Na jesen sam mislila ici radit ako bude koja zamjena duza isla bih cak od 9.mjeseca da ne propustam. Ali bude li ova jos sisala.... pinky kad ti planiras povratak na posao?
Sta se tice vrtica u nas su upisi vec zavrsili i tolike su guzve da tvoj D ovdje sigurno ne bi dobio jaslice. Ja cu svoju sljedece godine budem li radila.
Cure druge drage javite se