Joj, vi ste se toliko nadopisivanja da ne znam od kuda Počet.
Snjeguljice, drago mi je da si na kraju sretno stigla doma, ali da sam na tvojem mjestu, dala bih im jezikovu juhu da si mogla ostati u zg, a da doma imas dvoje male djece! Uf, ja sam se uzrujala, ne mogu zamisliti kakao je tebi bilo! Sto se tiče frizera... a kome da klince ostavim?! A i ne svrbi me 60€ u depru po pranju kose, ali da sam u Zg, mislim da bih sti to barem jednom na mjesec priuštila!
Danchy draga, ti sa M imas stvarno bitno razdoblje u životu! Nemam savjet osim otici pedijatru, a možda ga čak i promjeniti. Ako se on/ona tako razgovara sa tobom kao sa mamom koju treba savjetovati, onda ga/ju trebaš promjeniti. Miš mo u početku bili jako nezadovoljni svojim pedijatrom, ali kada sam rodila J i kad je on došao na neonatologiji, nas odnos se dobrano promjenio. Danas se razgovaramo kao da smo zajedno ovce pasli, kako mi to u Zg kažemo. Sto se tiče boce, taj slučaj bismo imali nikad do sada pa ne znam sto reci, ali nikako na tri kruta obroka! Pa moj ima pola godine i ima samo jedan obrok osim mlijeka. No probaj ga navikavati na času, to ti je super! Kad se nađeš u rastaču bez njegove boce za vodu ili mlijeko, znanje pijenja vode na času je neprocjenjivo! Ja to počinjem učiti svojeg malog!
Teice, Mali Anđeo, di ste, kako ide kod vas?!
Jezic, tebe sam pročitala na parlaonici zimskih mama, isto imas buran život :)
Pinky, vidim da je i vama veselo! Jos jednom sretan 35.! Najljepše godine , zar ne?
Hajdi, zavidim na šetnji uz more! To je nesto najljepše na svijetu! Iako potanje da li bih imala vremena! Ali samo guštajte, tako treba! Sto se tiče jela svakoj dva sata... ma meni je stalbo tako, mali sisavac je stalno na sisi!
Belina, draga, jako mi je drago da je vaga pokazala lijep napredak! Sad se ipak malo opusti, diši! Vidis da je sve super :) sad sam zaboravila, da li je tebi muž bio na putu?! Jel guštaš sa njime?!
Mi smo dobro! Ludnica, guzva, razvazanje, škola, vrtic, stalno nesto! Prestala sam mlađe stavljati na popodnevno soba je pa sama ispaštam, ali onda idu ranije navecer pa smo oko 8 vec sa troje djece u krpama i pitamo se kaj da radimo, hahaha! M je bila nesto bolesna, bista ozbiljno, po dan, dva. I kod nas je bila jaka zima, ali nema snijega, Bogu hvala! Djecu sam oblačila ko da idemo na sjeverni pol. Najgorje mi je bilo za malenoga, on ništa ne radi, smo lezi pa ga ništa ne moze zagrijati osim robe. Pitam se jesam li pretjerala kada sma ga tako zabundavala, ali sam se uzasno bojala da mu ne bude hladno. Najgorje mi je kad počne plakati u autu pa se oznoji i onda moramo ici van na tu zimu, toga me strah. Ali Z sada je dobro.
Neki dan smo slavili 6 mjeseci i za slavlje sam mu servirala pileću juhici sa piletinom i mrkvicom, ajme sto ju je smatrao! Osim toga obožava krem juhu od kurbisa, to mu je valjda najdraže jelo. Imamo svaki dan jednu kasicu, najčešće za ruka, oko 14 sati. Ako izostane iz nekog razloga, onda ga MM hrani za večeru. Prije dvije noci je prvi put prespavao cijelu noc. Kada je to ponovio jos jednom,’poveselila sam se da je to to. Bi onda se ovu noc budio 3 puta pa je očito da jos ništa od prospavanih noci. Btw kad je on prespavao cijelu noc, malena je bila bolesna pa sam se budila zbog nje! Ali dobro, bitno da L bolje soba! I tako. Bista u glavnom ne stignem, stalno nesto radim, kuća u neredu, kad i pospremim, klinci razvuku stvari u par mi Uza i ko da nikad nisam spremala. Tipično! Eto, toliko malo za sada od mene pa do nekog slijedećeg puta :)
A - kinder surprise
Neka bude volja Tvoja!