Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

danchy27 - 20.09.
- Stigao nam Mateo 03.10.
- Stigla nam Eli 01.10.
Malo kasnim sa vježbicama na trbuhu, zbog svega što se izdogađalo ali lijepo drži glavicu kad ga nosim, lijepo se odiže u sjedeći položaj uz pomoć i gleda sa velikim zanimanjem okolo. za Božić će dobiti famoznu igračkicu - zvečkicu u 4 komada - dvije se obuku na stopala kao čarapice a dvije dođu na ručice oko zgloba - super vježbica. I tako, idemo dan po dan i čekamo da prođu tih zaguljenih prvih 3-4 mjeseca jer smo baš pravi primjer zimske bebe sa bracom koji ide u vrtić i donese doma suvenire u vidu raznoraznih viroza.
.
. Tako se i ja osjećam, da nemam vremena za biti bolesna pa vučem neko lagano smrcanje. I moj malac naveliko guguće, osmjehuje se i ispusta razne uzvike i glasove, presladak je
a ja jadna nanosila ulje i htjela polako.... uf, imate iskustva sa tjemenicom?
(skoro sve bebe tamo "dobiju gazicu". Dok se uspavljuje navali na uši, dobro ih krene izgrebati sa noktićima pa sam onda uz njega i nježno mičem rukicu koliko mogu puta a da ga ne naljutim