mali andeo sto se toče krvi u stolici kad cula i osobno bih napravila paniku i doslovno odmah otisla pedijatru! Javi čim saznaš sto je! Za stariju uopće ne znam sto bih ti rekla. A sto se tiče krvarenja, to je potpuno normalno u prvih 6 tjedana, to se vrijeme zovu babinje i toliko traje krvarenje. Moguće da si imala veliki napor taj dan ili dan ranije?! Jer meni se to događalo kada sam se jako naradila ili radila vise od dopuštenog pa bih odmah Prokrvarila. Da ne pričam da sam nakon prvog carskog krvarila punih 5 tjedana i onda samo malo onaj zadnji. Nažalost, to je normalno! A sto se bili tiče to je isto normalno, utroba se vraća na svoje mjesto, maternica se stišće i sve je to normalno. Sto se pak šavova tiče E tu ti nemam kaj za rec, ja sam imala carski i kopče. Kako sada starija prihvaća mladu?! Bas mi je drago da si se javila!
Hajdi draga, a zakaj mlaku vodu? Pa svako dobije mekanu stolicu od toga. Smatram da nije potrebno uopće davati djetetu vodu, iako nije dojenja. No onda neka obavezno bude ohlađena voda. I ti mi isto Nedostaješ ovdje na forumu! Sve je tako utihnulo
Hajdi & danchy drage, sto se tiče mlijeka i izdajanja, morate prsa stimulirati svakih 2-3 sata po 20 min. Svaku cicu! U protivnom i nije velika mogućnost da ćete uspjeti. Iz tuđih iskustava sam cula da žene brzo odustaju ako sve ide pomoću izdajanja.
danchy iskreno, nakon onoga sto sam ja prosla u životu do sada i sto si ti bila do sada napisala, milim da je vrijeme da prestaneš. Ako ne mozes izdojiti vise od par ml mlijeka, ako malo zlato ne zeli niti čuti za cici i ako vise ne voli tvoje mlijeko... prihvati činjenice i slijedeci pit od početka imaj drugačiju priču. Čuva i ništa vise. Šteta, jer početak vam je bio odličan! Ali očito moraš prihvatiti činjenice koje ne idu u prilog tvome mlijeku. Jer nije samo poanta namaknuti mlijeka da mu bude dosta, ako on vise ne zeli piti tvoje mlijeko...
Belina draga, na caju od komorača piše da je samo za dojilje, ali da se ne smije piti u trudnoći niti davati dojenčeta, vec samo da ga pije dojilja. Tako da se dobro informiraj sto smiješ piti u trudnoći! Ajme, kako je život u trudnoći lijep!
Mi se mučimo sa plačem. Jucer je po danu spavao sat i pol i to je bilo očajno! Do navecer sam ispalila na živce! Mala je bolesna, stalno kašlje na nekoga, mama je bila lose i muž je lose, a sinovi oba i tata i ja smo dobro. I onda svi pričaju oko mene, stalno neka buka okolo mene, a L stalno place meni na uho. Navecer sam se osjećala ko da sam se vratila sa norijade, samo buka i šum u usima. Ostalo je super jedino nam manje jela ne ide pa stalno papamo i onda se popodne dobar o izruga ovaj moj mali, slatki!
Saljem vam svima puuuuno pusa!!!!! Oživimo temu!!! Hahahah!!!
A - kinder surprise
Neka bude volja Tvoja!