cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: AIH-inseminacija

clock-img

26.10.2016, 16:40

clock-img

Anoniman

Pozdrav. Nova sam ovdje. Valjda ce bit odgovora. Idem na prvu inseminaciju kod dr. Sparca u Splitu. Nakon 2 god pokusavanja, svih urednih nalaza, propuhivanja ne ide pa ne ide. Zanima me da li je nedavno netko bio na inseminaciji kod dr Sparca i kako je proslo?

clock-img

25.01.2020, 15:43

clock-img

anna90

pencil-img

1

Pozdrav cure..pišem nadajući se da će netko ovo pročitati..prošlo je 4 god..tema nije aktivna bas :D Išla sam na iui prvi put 18.1..sad sam u ovim tjednima čekanja. Inače ja i muž imamo idioptasku dijagnozu već 8 god.apsolutno je sve savršeno..sad imam 30 god muž 37. Nadam se da će mi netko pružiti podršku i posjetiti ovu temuuser posted image

clock-img

27.01.2020, 14:48

clock-img

belina

pencil-img

993

Pozdrav! Naravno da ce te podrzati svaka koja ovo procita. Ima nas tu puuno koje smo prolazile sto i ti i na kraju dosle do svojih bebica. Neke preko inseminacije, ja osobno preko AIH-a. Toliko duugo vec radite na bebici, ako vidis da ti IUI ne ide, nemoj puno puta ponavljat, kreni odmah dalje. Sad mi je jedna kolegica nakon 6 godina idiopatske neplodnosti, otisla na postupak i odmah prvi uspije. Tko zna gdje je zapelo, hvala bogu, doktori ce malo pogurat. Ne posustaj, glavu gore i javi rezultate!