cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Do kada dizati na podrigivanje?

clock-img

26.12.2008, 09:53

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Do kada se bebači moraju dizati za podrigivanje? Marko nije baš  bio raspoložen za podrigivanje dižem ga po danu, ali po noći više ne.

Samo luda mama...

clock-img

26.12.2008, 10:22

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Joj,baš se i ne sjećam točno do kada samga dizala,ali mislim da sam i ja ga prestala tako negdje sa 4 mjeseca dizati po noći jer bi se bio razbudio.

DINO 04.09. 2007

clock-img

26.12.2008, 11:53

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

ok ne pocne sjediti

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

26.12.2008, 12:19

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

ne sjećam se točno, jer je s vremenom počeo podrigivati automatski nakon jela, bez posebnog uspravljanja... ali isto mislim do sjedenja jer onda se već samo dijete uspravi pa podrigne kad mu dođe.

FJ JE FRAJER

clock-img

26.12.2008, 18:46

clock-img

spužvasta

pencil-img

559

Ruška ja ga skoro od početka ne dižem za podrigivanje po noći-jer ako on zaspi očito mu ni ne smeta progutali zrak. po danu ga dižem jer je aktivan pa se napreže pa bljuca,ali po noći samo ako "to traži".....

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

clock-img

26.12.2008, 19:52

clock-img

kitty

pencil-img

3260

ne sjecam se tocno do kad sam ga dizala na podrigivanje ali se sjecam da ako bi mi zaspao dok sam ga hranila legla bi ga na prsa desetak min pa bi tako znao podrignut.onda bi ga vratila na bok

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

clock-img

26.12.2008, 19:57

clock-img

božica

pencil-img

8832

rano smo prestali s dizanjem za podriganac
u biti Viki baš nisam ni kada je malal bila pretjerano dizala jer kod nje je trajalo trajalo da se podrigne

idem micat rit...

clock-img

26.12.2008, 23:23

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

po noći ga nisam dizala...u ležećem položaju na boju mu uvalila bocu, popio bi i nastavio po planu i programu neka da sa a nekada bez podrigivanja

FJ JE FRAJER

clock-img

27.12.2008, 15:34

clock-img

koka

pencil-img

10266

Roka sam dugo morala tapšati da bi podrignuo, jer užasno je puno bljucao pa me bilo i strah toga pogotovo po noći, al kad je počeo sjediti sam onda nije bilo potrebno jer je podrignuo sam poslije papanja ili sisanja. Mila preko dana mi podrigne, po noći neki put ju potapšam al nakon par minuta kad vidim da ne ide ne forsiram pa ju spustim, a neki put ju odmah premjestim nakon sisanja bez da mi podrigne,.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

27.12.2008, 21:31

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ja više jana ni ne dižem preko dana jer čim pojede, ako dojim u ležećem položaju, on se okrene na trbuh i podrigne (nekad još i sad izbljuca)....po noći ako sam budna kada pojede ga dignem i malo držim prije nego ga vratim u kinderbet, a ako zaspi samnom tj ja s njim, onda nema podrigivanja...najćčešće ako i treba, buni se i moram ga dignuti.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

28.12.2008, 16:45

clock-img

anne

pencil-img

8091

Ja svoje ni nisam dizala. Preko dana sam ih malo okrenula na trbuh da se isprde, bljucnu, podrignu - tako mi je pedijatrica rekla. A po noći su spavali na trbuhu pa ni to nije bilo bed.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.