writing-img

RE: S koliko tjedana ste saznale spol svoje bebice?

clock-img

15.10.2012, 16:21

clock-img

lovely

pencil-img

61

ja isto mislim da je to prerano da bude sigurno.Ja sam pitala u 4 mjesecu trudnoce,pred kraj,i drugi put kad sam dosla (mjesec dana kasnije)da mi potvrdi da je curica pa mi je slikao na ultrazv.da vidim user posted image da ne bude zabune u 4 mj.a kamoli sa 12 tjedana.Mom bratu su pricali do 5 mjeseca trudnoce (mislim ne njegove user posted image )da je curica a u 5 mjesecu da je ipak decko i rodio se decko.Ja sam bila isto nestrpljiva,da se ne dogodi da mi user posted image bude u rozom al se rodila user posted image user posted image ,na svakom pregledu sam se nadala da ce vidjeti.A onda mi je dosla jedna cura i rekla da se njoj nije vidjelo do 9 mj.jer se beba nikako nije htjela okrenuti i stalno se micala na ultraz.tako da sam bila sretna da sam saznala prije nego se rodila,da joj mogu sve pripremiti...user posted image

Siguran put k neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja.

clock-img

15.10.2012, 16:41

clock-img

Papalina

pencil-img

1038

ma daj, kakvo kupovanje....još je rano, a uostalom nadam se da će mi drugi sve kupovat šta se tiče robice da nemoram puno trošit user posted image user posted image user posted image

ma baš mi je zabavno na ovom forumu user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

clock-img

15.10.2012, 17:04

clock-img

lovely

pencil-img

61

user posted image user posted image joj ja sam bila toliko nestrpliva da sam pocela sve vec spremati od 4 mjeseca trudnoce i islo mi na zivce kad bi mi rekli pre rano je e meni nije.Kad sam rekla jednoj frendici mislim u drugom mj.trudnoce da sam trudna,rekla je pre rano je za pricati,kao da se ne dogodi nesto lose,moj odgovor je bio:moja beba je borac i nece se dogoditi nista lose,stvarno se rodila ZILAVA.Ja sam dobila dosta toga, od robice na dalje...rano sam pocela slagati,sve prat,peglati I OPET BI,jer mi je kasnije bio toliki trbuh i vrucina nesnosna da nebi mogla nista tj.namucila bi se..a racunala sam da mi je lakse da sredim ranije..

Siguran put k neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja.

clock-img

16.10.2012, 12:07

clock-img

MissMolly

pencil-img

62

IZVORNA PORUKA: seraphyme

sa 12 tjedana se spol pogađa, a ne vidi

Slažem se - prijateljima rečeno je da je dečko, ali bila curica - držala ručicu među nogama (valjda pokazala figu - eto vam ga na!)
Nama je sada gin u 12 tjednu rekla možda dečko, ali da su kod cura u početku vanjski dijelovi organa relativno veliki u odnosu na tijelo i da se ne hvatamo jer da pogađa...
I sada se bavimo pogađanjem spola i smišljanjem imena, naravno da je to sporedno, ali miče misli s drugih stvari, a ne škodi.

Nego, da li je vama onaj kineski kalendar pogodio spol?
Meni u prvoj trudnoći je.

Ah, slatkih briga...

clock-img

16.10.2012, 12:30

clock-img

Papalina

pencil-img

1038

moj ginekolog ne voli pogađat!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
nije želio ni komentirat a kamoli mi nagađat...doslovce imala sam želju da ga ubijem....
al ok, ajde bar mogu još gledat sve rozo user posted image user posted image user posted image

ah,kad će taj sljedeći pregled...user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

clock-img

17.10.2012, 14:54

clock-img

emamma

pencil-img

61

IZVORNA PORUKA: lovely

user posted image user posted image joj ja sam bila toliko nestrpliva da sam pocela sve vec spremati od 4 mjeseca trudnoce i islo mi na zivce kad bi mi rekli pre rano je e meni nije.Kad sam rekla jednoj frendici mislim u drugom mj.trudnoce da sam trudna,rekla je pre rano je za pricati,kao da se ne dogodi nesto lose,moj odgovor je bio:moja beba je borac i nece se dogoditi nista lose,stvarno se rodila ZILAVA.Ja sam dobila dosta toga, od robice na dalje...rano sam pocela slagati,sve prat,peglati I OPET BI,jer mi je kasnije bio toliki trbuh i vrucina nesnosna da nebi mogla nista tj.namucila bi se..a racunala sam da mi je lakse da sredim ranije..

potpisujem i ja sam se rano počela pripremati u obje prošle trudnoće,lakše mi je bilo imat sve spremno tako da sam zadnji mjesec samo uživala u suncu i moru (oboje su rođeni u pola ljeta)

clock-img

17.10.2012, 21:23

clock-img

zvijezd@

pencil-img

291

evo ja sam danas bila na pregledu trudna sam 14 plus 5 i nosim sinčića user posted image

clock-img

19.10.2012, 20:41

clock-img

saraja

pencil-img

6

Nama je gin prošli tjedan, u 17. tjednu rekao da je dečko.
A maleni se baš fino namjestio, da se pokaže.... user posted image

clock-img

01.11.2012, 11:09

clock-img

honeybunny

pencil-img

66

Hm.. ja sam u 29. tjednu saznala da je cura user posted image Doktor niije htio pogađati, a i ja sam htjela biti sigurna iako sam već bila nestrpljjiva,, kad se već moglo vidjeti curica se nije htjela namjestiti, nego s e skrivala nogicama.. pa smo na zadnjem ultrazvuku svasta izvodili samo da saznamo i nakon 15 min je rasorila nogice user posted image user posted image

clock-img

01.11.2012, 11:49

clock-img

girlpower

pencil-img

301

IZVORNA PORUKA: MissMolly

IZVORNA PORUKA: seraphyme

sa 12 tjedana se spol pogađa, a ne vidi

Slažem se - prijateljima rečeno je da je dečko, ali bila curica - držala ručicu među nogama (valjda pokazala figu - eto vam ga na!)
Nama je sada gin u 12 tjednu rekla možda dečko, ali da su kod cura u početku vanjski dijelovi organa relativno veliki u odnosu na tijelo i da se ne hvatamo jer da pogađa...
I sada se bavimo pogađanjem spola i smišljanjem imena, naravno da je to sporedno, ali miče misli s drugih stvari, a ne škodi.

Nego, da li je vama onaj kineski kalendar pogodio spol?
Meni u prvoj trudnoći je.

Ah, slatkih briga...

meni je rečeno bilo s 25tj.da je sigurno cura,a kineski mi je pogodio i prije toga da je curka

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA

clock-img

01.11.2012, 13:42

clock-img

zvijezd@

pencil-img

291

takodjer i meni ja kad sam ostala trudna pogledala u kalendar po njemu sin i dr rekla da je sin user posted image

clock-img

01.11.2012, 13:57

clock-img

Fever

pencil-img

1388

Meni je ovaj ringerajin pogodia svima kojima san gledala, tako i meni. Jučer na pregledu 20+3 je utanačio 99% da je cura, a sa 16 nije bija siguran, tako i sa prvom! user posted image

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

clock-img

02.11.2012, 19:45

clock-img

endless

pencil-img

124

Mi smo dečko user posted image user posted image user posted image u 18tom tjednu smo to saznali, makar svi se čude i nije im baš jasno da se to tako rano vidi, ali svojim očima sam vidjela user posted image čak i sumnjaju u tu teoriju ali onda ne znam što je ono neki dan na ultrazvuku bilo user posted image vi ovdje ste mi dokaz da se spolček i prije 18tog tjedna savršeno može vidjeti user posted image

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

clock-img

03.11.2012, 09:30

clock-img

aries

pencil-img

446

Uh, kad će više taj 20.11. da i ja pokušam saznati spol user posted image Ne mogu docekati.Na prošlom se nije vidjeli ništa jer je beba nekako dubila , tko će znati.Prema kineskom ispada dječak, a ja se još uvijek nadam curici...Zasad gledam samo bijele stvarčice, ali nisam još počela s kupovinom, najprije ću neku komodicu da to što kupim imam gdje složiti..

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

clock-img

03.11.2012, 11:30

clock-img

zvijezd@

pencil-img

291

endless draga naravno da se može vidit u danasnje vrime, jedino sta neke zene ne mogu znat prije nekog određenog tjedna a i debljina je presudna kažu tj pretilost, to je do toga kako je beba okrenuta i to je jedini razlog...

clock-img

03.11.2012, 14:48

clock-img

maminangel

pencil-img

773

Zvjezd@ draga,daj mi reci molim te jesi bila na uzv-u privat na nekom boljem uzv-u ili ti je to tvoj doktor rekao??Meni su i u prvoj i drugoj trudnoći tek oko 22-og 23-eg tjedna rekli spol,a nisam bucka i btw.bila kod privatnika znam da je medicina danas napredovala ali stvarno mi je to nekako prerano u 14-om,ili 15-om tjednu da kažu spol.Nije da nebi voljela znati user posted image user posted image ,svaka čast onima koji ne žele znati ja bi radije kao Zvijezdica već u 15-om znalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.11.2012, 17:00

clock-img

zvijezd@

pencil-img

291

to sam vidila kod moje ne kod privatnika ona meni kaže: o super želite li znat spol danas je beba idealno okrenuta ja u šoku, nisam to očekvala, ona meni nosite sina nema sumnje... naravno i meni je najbitnije da je živo i zdravo ali bez obzira preplave te osjecaji kad ti kaze sta nosis to je jednostavno tako, a ovisi koliko ta tvoja ima kvalitetan utzv ili jednostavno se beba ne namisti kako bi dr mogla vidit pa ne zeli nagađat.... mene je dodouse dosta gledala a ona je detaljna i stvarno sa svakom trudnicom prolazi trudnocu sa osjecajima, žena je jednostavno takva... user posted image strpi se a sta nisi vidila po kineskom kalendaru user posted image user posted image meni je pogodija i svim ljudim akojima sam racunala user posted image malo zabave

clock-img

06.11.2012, 23:06

clock-img

cuba

pencil-img

21489

I u ovoj trudnoći sam u 17-om tjednu trudnoće saznala da nosim dečkićauser posted image
A ovaj kineski kalendar mi je u obje trudnoće predvidio curiceuser posted image Toliko o njegovoj točnostiuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

07.11.2012, 07:45

clock-img

Papalina

pencil-img

1038

IZVORNA PORUKA: aries

Uh, kad će više taj 20.11. da i ja pokušam saznati spol user posted image Ne mogu docekati.Na prošlom se nije vidjeli ništa jer je beba nekako dubila , tko će znati.Prema kineskom ispada dječak, a ja se još uvijek nadam curici...Zasad gledam samo bijele stvarčice, ali nisam još počela s kupovinom, najprije ću neku komodicu da to što kupim imam gdje složiti..

Ja idem 15.11 i isto se nadam saznanjuuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

clock-img

07.11.2012, 11:32

clock-img

zvijezd@

pencil-img

291

hahahaah ja ipak ostajem u nedoumici ocito, sad se ne vidi pišo e je li sad beba bila okrenuta ili ne znam sta dr kaze da sad ne vidi nista al da je zadnji put sto posto vidila malog piška hahahah i da nikad nije falila, mozda na kraju budu blizanci, user posted image user posted image 27.11 idemo na 3d pa vam se javim, sve drugo je ok, kineski kaze sin pa vam i to javim je li pogodjeno iako sam do sad mislila da je user posted image

clock-img

14.11.2012, 08:26

clock-img

kiar

pencil-img

130

U 18 ili 19 tj,ginekolog mi je rekao da se i prije može vidjet ali da nije"sigurno" jer se testisi mogu sve do 16-17 tj spustit!

clock-img

28.11.2012, 19:35

clock-img

Mmaestral

pencil-img

323

Meni ginekolog nije htio sa 16tj na 3D govoriti što je, kaže da se ne vidi. Ovdje na kineskom kaže dečko. Meni bi se sviđalo i jedno i drugo, samo se nadam jaaako da bude sve u redu jer je već previše toga bilo naopako... Vidjet ćemo sutra...ako se ne predomislim. Dragi ne bi da pitam, on bi iznenađenje.

clock-img

29.11.2012, 08:05

clock-img

aries

pencil-img

446

Meni je u 20.tjednu rekao da misli da je curica,ali da nije 100% siguranuser posted image ma svejedno, neka je zivo i zdravo. inace, kineski je predvidio dječaka...čekam sljedeći pregled pa ćemo onda biti sigurni hoćemo li kupovati lego ili barbike ( kako mm kaze)user posted image

clock-img

29.11.2012, 19:19

clock-img

Mmaestral

pencil-img

323

Evo meni je danas sa 20 tj rekao da je curica sto posto. Znači, kineski je pogriješio ;)

clock-img

30.11.2012, 13:38

clock-img

aries

pencil-img

446

E pa nama je stvarno dosta toga slično..Termini udaljeni 7 dana ( iako sam ja uvjerena da ce mi termin biti tako oko 10.04. a ne 3.4. kako doktor predviđa, zbog dužeg ciklusa) i još curice, pa smo i isto udebljale..