Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
ajme koliko pive, još bum se i napila. možda onda i naočale napravim.
20.12.2008, 21:50
Puli
12860
ja nemam favorita meni su oba para mraaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
20.12.2008, 21:50
lelo
5066
IZVORNA PORUKA: Marta j
Joj prelistala sam sve albume da vidim kako izgledate vi i vasi mali malo sam se i umorila.
previše slika. vidiš kako smo vrijedne.
20.12.2008, 21:52
koka
10266
Ajme koliko pive, evo ja imam kokice tako da bi mi baš pasalo ...pogledala albume ajme Cvijeta mi se skroz promjenila ,, a mlada mama tvoja torta je mrak, ja to nebi znala ni nacrtati
ukratko (kratko????), mm danas uređivao stan jer nemamo kamo s borom pa smo morali malo preurediti DB, a kako se bušilo, jan i ja odosmo u grad po poklone...došpli doma i trebali ići u crkvu na vjenčanje od mm-ovog prijatelja, ali zaspali i on i ja do skoro 6, a mm išao sam....mm se vratio, okupali jana i sad spava, a ja čistila.....i onda mi vrag nije dao mira pa sam malo i sređivala stvari dok sam gledala ples sa z....
vidim da nam je Magda stigla!!! BRAVO...nije ona htjela biti jarac, pa je iskoristila zadnji dan strijelca.....
20.12.2008, 22:03
Marta j
7508
Kod nas ce Mirna prije snijeg hladno je vani.Al nepuse bura Sutra idem malo u Medugorje na ispovijed i misu nisam bila od ljeta tamo.
20.12.2008, 22:03
Ruža
14064
Koka baš dugo. Curke slikice su super! Morat ću i ja jednom potegnuti na druženje. Lelo ti si mi kao djevojčica. Šta kaže Lilivana kad će komp?
20.12.2008, 22:05
Puli
12860
Puli-ako smijem pitati kako ti se svida il si bila samo u prolazu.
bila sam u prolazu igrala predstavu u školi sa splitskim kazalištem lutaka (godinu dana sam živjela u splitu 1998.-najljepša godina uz ovu 2008.) mjesto mi je predivno
jedino sam umrla od straha kad smo se vraćali nazad serpentine su mi strašne za gledati nabila sam walkman na uši i zatvorila oči jer me bilo frka
20.12.2008, 22:05
piggy
6299
koka a kaj si ti pila da si sve pobrkala ja stalno govorim nemojte mješati cugu al mene niko ne sluša
joj anne reci makiju nkk nam dovede Maria i Mirnu na forum