Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...napravi test.Sretno!
U vecini slucajevima su ti grcevi cisto normalna stvar na pocetku trudnoce,maternica se siri,ako nemas smeđi iscjedak ili svijezu krv onda mislim da je to uredu.Ako si bas jako prestrasena odi na hitnu pa neka te pregledaju,cisto da se smiris.
Tako je i mene sestra od mog ginekologa bila otkantala kad sam dosla da me samo naruci za pregled kad sam bila trudna,rekla je:uopce nije bitan taj vas pozitivan test vec sutra to ne mora nista znacit,ostala sam šokirana.>:) Sretno ti na pregledu ako odlucis ici i javi kako je proslo
svaki dan na poslu mi je sve teži i sve manje snage imam za obavljanje svojih zadataka..neznam što da radim..
. Muž i ja radimo na
, moji nalazi su u redu, radimo vec 6mj i nista, menstruacije su mi normalne, svaki 28 dana.. kako, kada se najbolje seksat
tako da sam jako sretna sa određenom dozom straha. Natečene i bolne grudi,pospanost,lagane vrtoglavice i naravno lagana stezanja u donjem dijelu trbuha. Išla sam se naručiti (5.8.) da bi me sestra jako neugodno dočekala sa spikom kako mi je prerano za pregled, da nezna što će doc reći na to,kako mnoge nakon mj dana idu na bolovanje,da ja nemam pojma koliki je to trošak za njih i svašta još nešto??? Ostala sam bez teksta. Inače radim sezonu na moru i u 9 mj se vraćam kući. Vaše mišljenje,dali otići kod nje ili privatno?
, ako ti nije dobro odi kod
proći će valjda!