Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

. osim sto se do poroda moramo druziti i sa krevetom
,ali meni je to par tjedana, a mojem komarcu za citav zivot. uglavnom, odusevljena sam tom bolnicom. da, bebe su s mamama u sobi i iako je moj odabir pao na Vinogradsku upravo zato što nije imala rooming in (jezila sam se od pomisli na postporođajne bolove, umor i nemoc kad beba place pored mene) totalno sam se razuvjerila i dapace odusevila tim sistemom. bebe odnose vise puta tokom dana, cak i na vas zahtjev pa zena stvarno stigne obavit sve, od odmora do osobne higijene... najvise su me ohrabrile dvije mame s kojima sam bila u sobi, a obje su rodile carskim. ako mogu one mogu i ja!!!!!!
je super i ja sad nakon mjesec i pol dana lagano zaboravljam na uzas koji sam dozivjela! Živjela Vinogradska
Uglavnom, doktorica je danas prolazila sa nama faze poroda i tako, što treba ponesti sa sobom, za bebicu ništa dok ne izlazi van....meni je fakat bilo super. Nije mi žao tih sat i pol, a doktorica mi se ful svidjela da bi bila sretna kad bi me vodila tih par pregleda i porod, ali ne opterećujem se time. Uglavnom, imaju trenutno jedan apartman koji se plaća cca 750kn/dan (treba ga rezervirati) a drugi je u renoviranju tj.gradnji. Eto - ako nekoga zanima. Ja si definitivno ništa neću planirati jer je i sama rekla da puno puno odluka (epiduralna, rooming in itd.) ovisi o tome kada dođemo u bolnicu, u kakvom smo stanju itd. Nadam se da će samo porod proći u redu, a o tome kakvi su doktori, sestre itd.se uvijek da raspravljati.
, pa sam sad na mukama, ak neko zna, bila bi mu zahvalna na pomoci!