Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

Ma šalim se, mislim da je još premala. Možda iduće ljeto.
s prijateljice da popijem.
, a doktori su rekli da ove godine mora iči puno na more da izbjegne operaciju krajnika!!!!
A pred da se uzmemo toliko me je voljela,ili i tada je bilo maska,a ja za njezine dve srculenca nikada nisam stedjela,samo sam nesto kupovala,i kupovala i darovala,a sad kad je dosla Martina ma necu ni da pricam.Ne zalim nizasta,neka njoj sluzi na cast,ima bog pa nek on sudi,a ja ma imam svoj zivot i8 najbitnije mi je sto nakon toliko vrjemena mm je stao na moja strana.
još dva dana
. al dok prođe bacam se na posao!
Za sad je Đuro od zezancije i baš smo komentirali kako na je ušlo u uho to ime da kad se rodi nitko ga neće htjeti zvati Marko...
Nema što pravi posao za uspavljivanje...
zmije?
bolje da ne pomisljam sta bi uradila od panike
zadovoljan s njima, da mu je lijepo, budi mirna i ti i muz se posvetite jedan drugome.
, a moji imaju vikendicu pa bi oni tamo, e pa kad biraju neka im je, a i bolje, jer imaju puno djece pa nek se ludiraju vani!
. Jučer sam u 22 išla spavati ,,umor me shrvao. . Kako je s vama? Ja sad se spremam pa idem spremati kuferčić. A kasnije mi ne gine pegla. Ipak sam dva dana bila bez nje
gledaš muža, pa ne vidiš šta radiš