Ma kakva ljutnja
, to ti je tako. Ja sam sve napisala onako iskreno, jer muljanje mi je bez veze. Cuj, istina je da mislim da sam u pravu vecinu puta. Ako netko ima jak karakter, tipa mm, onda jedino takvi ljudi uz pomoc dobrih dokaza, bi imali sansu dokazati da nisam u pravu i da bih trebala sagledati i njihovo misljenje. Tada, istina, nisam bas previse happy, jer u tim situacijama vidim samu sebe kao netko tko jos ima posla u usavrsavanju. Zato, kao sto si uspjela primjetiti, rijetko pitam za savjete, i jedino komentiram teme iz svog zivota koje su neutralne, ili su napisane za javno dobro (tipa, provokacije od strane malog agresivca prema mom sinu).
Ako uvidim da sam na neki nacin uvrijedila neku osobu svojim nastupom, onda uz veliko samoispitivanje dodjem do zakljucka da bih se i trebala ispricati, te tako i napravim. No moje isprike nisu javne, one su samo izmedju mene i te osobe.
No, sto se tice drusta opcenito, to je ziva koma. To je kao da su svi ja
. Tek takav svijet ne bi bio dobar. No, nemoj me krivo shvatiti, ja sam tolerantna sto se tice npr. :gay populacije, drugih vjera, drugih rasa, drugih obicaja... kao sto rekoh, ja sam jedino netolerantna na tudju glupost, i lazi.