Zadnji članci

Kako vanjski zvuk utječe na bebu u maternici?
Sluša li trudnica klasičnu glazbu, ponajprije Bacha, njezino će dijete biti mirno, inteligentno, ...
Plod

Sa šahom se granice uma mogu pomicati od djetinjstva
Šah je igra za sve generacije. Zbog svog znanstvenog, obrazovnog i odgojnog značaja, šah se u mno...
Učenje i igra

Dala sam mu čepić i ibuprofen, spala mu je i nema je više nikako. Bili kod pedice a opet prehlada. Eno ga spava večeras sa mnom da mi je kraj mene ako bi dobio temp. Ja se otuširala i baš sam nekako koma, umorna
Rekle su mi i tete u vrtiću da se naučio izboriti za sebe al to je njima valjda super, kao napreduje. A meni i nije baš
..nije sad govorio da ne želi,ali puno je bolji kad kumića nema u vrtiću.Počeo je i njegove fore kupiti i razgovor,pa me još i to muči..nemogu vjerovati da jedno dijete može tako na nekoga utjecati,ali šta da radim,pokušavam ja s njim razgovarati,ali ne kuži on baš to...
V je dobra bebica,po noci mi fino spava sto mi je najbitnije jer se naspavam i onda mogu po danu da ih sluzim obojicu,mm mi pomaze uvece oko kupanja,ja mladjeg a on starijeg kupa,podelili smo obaveze i ok nam je.