Zadnji članci

Odgajateljice i učitelji neprijatelji roditeljima?
Hvalila se jedna mama drugoj mami u vrtiću, usput vežući vezice na tenisicama sinčiću: `Znaaaaš, ...
Učenje i igra

Njega bebe: Kako ohrabriti tate?
Ako zaista želite da se tata potpuno uključi u njegu bebe morati ćete se odmah pomiriti s činjeni...
Sve o bebama

Ma katkad mi se čini da je bolje da ni ne dolazi nitko od živčaniog osoblja, nego da me nabrijavaju bez veze. Znam da ću najviše sve skužiti doma u miru s mužem. Ma samo da sve prođe dobro, da bebač bude zdrav i mi svi ostali. :)
. nikako ne bi htijela. cula sam svakakve pohvale za rijeku i definitivno bi isla tamo rodit. jedini problem je to sta sam iz poreca pa mi svi govore da je rijeka predaleko, kako bi bilo bolje da rodim u puli jer je blize itd. sad sam se stvarno pocela bojati da ne bi stigla do rijeke. ovo ce mi bit prvi put i stvarno neznam sta da radim. da li vi mislite da nije pametno sta sam malo dalje. neka me neko utjesi da prestanem mislit da ne bi stigla do rijeke
.
..Moze bilo tko biti sa tobom na porodu,ako je zavrsio tecaj.I ne znam sta vas jos zanima.Da,porod na stolcicu je opcija u Puli,i mozes se odluciti za njega,bez obzira dal ti je to prva trudnoca,samm moraju svi nalazi biti u redu,i sve mora biti ok.da se porodila na stolcicu.