Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

Ma katkad mi se čini da je bolje da ni ne dolazi nitko od živčaniog osoblja, nego da me nabrijavaju bez veze. Znam da ću najviše sve skužiti doma u miru s mužem. Ma samo da sve prođe dobro, da bebač bude zdrav i mi svi ostali. :)
. nikako ne bi htijela. cula sam svakakve pohvale za rijeku i definitivno bi isla tamo rodit. jedini problem je to sta sam iz poreca pa mi svi govore da je rijeka predaleko, kako bi bilo bolje da rodim u puli jer je blize itd. sad sam se stvarno pocela bojati da ne bi stigla do rijeke. ovo ce mi bit prvi put i stvarno neznam sta da radim. da li vi mislite da nije pametno sta sam malo dalje. neka me neko utjesi da prestanem mislit da ne bi stigla do rijeke
.
..Moze bilo tko biti sa tobom na porodu,ako je zavrsio tecaj.I ne znam sta vas jos zanima.Da,porod na stolcicu je opcija u Puli,i mozes se odluciti za njega,bez obzira dal ti je to prva trudnoca,samm moraju svi nalazi biti u redu,i sve mora biti ok.da se porodila na stolcicu.