writing-img

RE: Zatrudnjivanje nakon poroda!!!

clock-img

15.05.2012, 08:40

clock-img

ucitelj

pencil-img

864

e ja sam dojila punih 9 mj i sad klinac nece da doji nikako i cijelo vrijeme nisam imala mengu a seksala se normalno od pocetka do krajauser posted image e nedavno dobila znaci kad sam skoro skroz prestala dojit jer ovo sto sad doji traje 1min
ja ne pzim ne bi mi bilo mrsko ostat trudna jer i ovo sam cekala8goduser posted image
tako da opet je to individualno ili sam ja van serijska pa nisam evoluirala hihihihi

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

clock-img

15.06.2012, 14:59

clock-img

TAMARA1989

pencil-img

3

Ajmo majke jedna mala pomoć,rodila sam prije 4mj. dojim,al prvu menstruaciju sam dobila odmah nakon 2mj od poroda,imali smo spolni odnos par dana prije nego ću dobiti menstruaciju, onda sam nakon 15dana imala kao neki smećkasti iscjedak i to je to,sad od menstruacije ni m!!!  napravila sam i test za trudnoću negativan je šta da radim kad se to sve normalizira UPOMOĆ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2012, 17:00

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

joj tamara pa kupi kurtone na traficiuser posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

15.06.2012, 17:07

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: seraphyme

odjelo za gospodina user posted image user posted image user posted image
napravi test opet za par dana,a i posto dojis i friska si porodilja moguce je da ti se nije još menstruacija regulisala...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

15.06.2012, 17:09

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

č-uj, za gospodinna.... pa to je fizički radnik, a ne gospodinuser posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

15.06.2012, 17:14

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

č-uj, za gospodinna.... pa to je fizički radnik, a ne gospodinuser posted image user posted image user posted image

pa da u pravu si ,radi u rupi punoj mraka i vlage ...to nisu radni uslovi za gospodina user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

15.06.2012, 20:25

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Jedina pomoc ti je u kondomima. Brojenja plodnih dana mozes zaboraviti.

clock-img

16.06.2012, 11:02

clock-img

TAMARA1989

pencil-img

3

puno hvala na svim odgovorima nije problem u tome kako ću se ja štititi,više me muči kad će se sve to regulirati i vratiti u normalu, 2 testa su mi negativna bila al računam nevjerujem ničemu odem kod gin. gdje mi se jučer popodne i potvrdi da nisam trudna al više me zanima kad se vama menstruacija vratila u normalu jer mi gin kaže da je to normalno nakon poroda al više bi voljela neko od vaših iskusava ako nije problem puuunnooo  vam hvallaauser posted image user posted image

clock-img

16.06.2012, 14:24

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Tamara, tak je i meni bilo, dobila sam prvu tek sa 5 mj pa je stala pa sa skoro 9 i onda se sa njenih 11 mj sredila. S tim da je dojila samo do 7 mj.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

16.06.2012, 14:32

clock-img

TAMARA1989

pencil-img

3

ninolina puunnooo ti hvala već sam mislila da ovo sad smo kod mene neštima user posted image user posted image

clock-img

16.06.2012, 15:38

clock-img

ucitelj

pencil-img

864

hej ja sam dojila 9mj i kad je proridio podoje imala sam tako nesto ko smedje posto nisam imala prije trudnoce nikakoo menzes misla sam opet me salta ali nakon mjesec dana dobila sam normalno i nisam mogla vjerovat jer 12god nisam dobila bez pomoci tableta
sad vec 2put imam normalno
mislim da je sve to do zene a vjerojatno ce se brzo ustalit ti

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.