cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"

clock-img

18.09.2011, 10:14

clock-img

danery

pencil-img

10504

ideš papati,zvrk? ajde dobar tek user posted image i lijepo se provedite danas baš u inat svekiju user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

18.09.2011, 10:17

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Mz bok i tebi,Kako je T?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

18.09.2011, 10:18

clock-img

danery

pencil-img

10504

bok mz user posted image
bumbi,ok sam,soliram i guštam,bejb spavala kod sveki,a sad su vani u šetnji user posted image havaji totalni user posted image user posted image user posted image user posted image
malo me neka šmrkavica uhvatila,samo mi još prehlada fali user posted image valjda će proći....
e jel ti d voli ono tijesto za modeliranje?meni to bolje nego plastelin....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

18.09.2011, 10:19

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

aa jos ima temp,al sad vec poceo sirup djelovat,pa je odma bolje volje,ovu noc cak nije imala temp,al proslu smo skoro na hitni zavrsile,tak je bila vruca da je nisam mogla cuvat...i ovu noc je cak i spavala,a prosle 4 smo pola noci sjedile na krevetu i ja sam glumila bolesnog majmuna kolko sam se glupirala da je oraspolozim...kako d?

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

18.09.2011, 10:21

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

teta d zar i tebi,i meni nest steka,nos mi zastopan,pa nemogu disat,grlo nesto pecka,a jos me i alergija muci,i koljeno...ma sve mene napada...

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

18.09.2011, 10:21

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A joj,mišica mala,nadam se da će joj biti boljeuser posted image user posted image
Danery ti znači uživaš,superuser posted image user posted image user posted image
Mi imamo onaj play dooh plastelin i super je,još ima puno ostalih rekvizita za touser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

18.09.2011, 10:22

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image ,mz,tebi treba jedan dobar sex da te pročepi user posted image user posted image user posted image da viš kako ćeš odmah lakše dihat user posted image user posted image user posted image
šta ti nas tamo pitaš,ha user posted image

....mini gospa....

clock-img

18.09.2011, 10:24

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Nadam se da nećete biti bolesne...meni nos curi od alergije,izluđuje me više...

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

18.09.2011, 10:24

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

da to i ja mislim,al sad dok mi t bolesna,nemam volje za nist,nakon cijelog dana i noci,provedenih u glupiranju,vozanju s biciklom i u kolicima,i trcanja s njom,jer bi stalno bila dole,stajala,pa hodala a kad krene,jaaaaaao pomozi boze,sva sam mokra...

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

18.09.2011, 10:29

clock-img

danery

pencil-img

10504

hehehehe,zato ja bejb u šake kišobran kolica,i navali mala,guraj ak ćeš do plodina i natrag user posted image user posted image user posted image
sad nas ganja da se veremo po stepenicama gore dolje kod nas.....em strmo,em klizavo,em ih dosta ima,pa onda bolje van....
ajme,šta tebi t tako zeza da i po noći moraš izvodit? iiiiii,kako je moje dijete dobroooooooooo user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

18.09.2011, 10:33

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

da pred dvije noci,bili budni od 12 do pla 3 u noci,da vidis kak sam paradirala,i pjevala i fuckala i plesala,i sve igracke izvadila i dala piti i jesti,i presvlacila pelene,pa bodije jer sve povracala...tako je bilo veselo da vise nisam mogla zaspat,kolko smo se ja i mm razbudili..bila prava veselica..u nocnim satima...

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

18.09.2011, 10:34

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Mi prešli u dvorište na pirenje balončićauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

18.09.2011, 10:38

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

a mi prelazimo na spremanje pa na rucak i druzenje kod sveki....uziwajte..papa..t vam salje cmokicee....

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

18.09.2011, 10:44

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Gotovo i touser posted image ,malo vjetar piri pa nemožemo praviti velike balončiće
MZ uživajteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

18.09.2011, 10:57

clock-img

danery

pencil-img

10504

ajme bumbi,pa šta vi sve ne radite u toku pola sata user posted image
ja maloj upalim sintisajzer i pustim da nabada,mir bar 20-30 min user posted image
a tek kroksice kad nađe-eeeee,to je terapija user posted image

....mini gospa....

clock-img

19.09.2011, 08:30

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

jel ima koga za user posted image ?

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

19.09.2011, 08:39

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Jutrouser posted image
Evo mene, kavu sam popila, sad jedem fornete.
Drago mi je da T nema temperaturu višeuser posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

19.09.2011, 08:43

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

i meni,hvala bogu,moj misic maleni preslatki....a tek kad je jucer pocela zvat tatu,kako sam tek onda bila ponosna....a mm da ne pricam,samo je krenulo,i jedan sat se nije zaustavljala,pa se je smijala,pa cvilila...kako tvoj t? kako se ti osjecas? kako je vrijeme kod vas?

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

19.09.2011, 08:50

clock-img

mariola

pencil-img

19495

A duša malauser posted image
Mi smo ti super. Bili jučercijeli dan kod prijatelja. U np Krka, na Roškom slapu, na Visovcu, išetali se. Toni je vidio prvi put uživo kokoši, tuke, patke, kornjače, paune. Bio je oduševljen. Hranio je kornjače salatom, onda im je bananu davao a kornjače navalile na bananu, ismijali smo se s njimuser posted image
Bili i kumovi, njihova cura ima 14 mjeseci pa su se izigrali. Stvarno nam je prelipi dan bio.On je zaspaokko top kad smo sjeli u auto, doma ga samo prebacili u kinderbet. Ja mu odmah bila obukla pidžamu još u autu jer sam znala da se neće buditiuser posted image
Jutros malo vjetrovito, kao jugo i grmi ali vruće i nema kiše.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

19.09.2011, 08:57

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

a misic je izgustao,user posted image za njega..kod nas hladno,puse hladan vjetar,malo padala kisa,sad opet sunce..a ja moram ic,idem pospremit sobu,pa spremit t i idemo kod sveki a ona nas vozi kod doktora..uziwajte..pozdrav

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

19.09.2011, 09:00

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ajde sretno još jednom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

19.09.2011, 10:40

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Hej bumbi, vidim da si tu? Šta ima? jesi dobila drugu user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

19.09.2011, 13:24

clock-img

mariola

pencil-img

19495

šta je ovo danas, nigdje nikogauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

19.09.2011, 13:55

clock-img

danery

pencil-img

10504

pozz mariola,ja bi tu malo tipkala,al bejb ne surađuje,pa se tipkamo kasnije user posted image

....mini gospa....

clock-img

19.09.2011, 14:10

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hej curke, ima kogauser posted image
Ja sam samo malo svratila, stalno smo u nekom poslu. Umorila me više ova potraga za prozorima i opremom za kupatilo, predavanja za vozački pa doma kuhaj, peglaj, spremajuser posted image  nikad kraja.
Evo upravo sam popeglala svu moguću robu, složila sve pa sam mirna par dana. Idem sad ručak staviti, danas je laganini, blitva sa krompirima i lubin.
Taman stavila R leći.

Roko i Dino user posted image