writing-img

operacija koljena

clock-img

09.08.2011, 17:15

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

kao što naslov kaže moj muž će trebati na op.koljena-meniskus..
inače je imao problema sa koljenom ali prošli tjedan mu je nešto'preskočilo''i od onda stalno šepa.
jučerr bio u lovranu i oni rekli da mora ''pod nož''ali je na listi čekanja.
sada ide na neki dogovor kod liječnika N.K.-kantrida-da ćuje savjet i u utorak ide na konzultacije kod peharca.....
ipak se nadam da su u lovranu pogriješili i da se može oporaviti bez operacije

u zadnje vrijeme stalno nešto loše oko nas.
prvo šogi koji ide na operaciju crijeva sljedeću sedmicu,mm dida umro u petak a sada i on u išćekivanju operacije.....
mislim da je dosta loših stvari za ovu godinu bilo u našoj blizini

morala sam se pojadati nekome.
te molim za rr dobtre vibrice

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

09.08.2011, 17:20

clock-img

mare00

pencil-img

724

Joj to ti se tesko opravlja bez operacije, al sreca da je operacija rutinska i mislim da se cak i odma moze kuci na lezanje...cura od 20god sto je radila samnom je to operirala, nije strasno al ako se ne operira ti se bolovi mogu jako dugo vuci i na kraju ce opet morat na op....da se muz sto prije oporaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 17:22

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

edan susjed mu je rekao da je on operirao i da mu je sada gori bolovi nego prijeuser posted image user posted image
zato ide na dodatne konzultacije

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

09.08.2011, 17:48

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ma najbolje da vise lijecnika vidi situaciju....ali ako svi kazu isto onda je bolje slusati...

clock-img

09.08.2011, 18:12

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

09.08.2011, 20:17

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Neka svakako ode po još jedno mišljenje prije nego se odluči na operaciju. Jako mi je žao zbog svih loših stvari koje su vam se u posljednje vrijeme dogodile, nadam se da će biti bolje.
Vibram da se tm što prije oporavi ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

09.08.2011, 21:08

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: ZVRK

sada ide na neki dogovor kod liječnika N.K.-kantrida-da ćuje savjet i u utorak ide na konzultacije kod peharca.....
ipak se nadam da su u lovranu pogriješili i da se može oporaviti bez operacije

za sada je ovaj doktor rekao da netreba nikakva operacija ali da će se trebati puno više čuvati zsa tu nogu.
još da čujemo peharca pa ćemo vidjeti.
čak je rekao da ne treba da nosi neki zavoj ''koji drži koljeno''user posted image .
on ga kupio i nositi će ga dok radi radi sigurnosti koljena.
hvala za bubamarice

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

09.08.2011, 21:11

clock-img

m600

pencil-img

6732

moj muž je operirao meniskus kao mladić i brzo se oporavio...bolje da operira nego da ga boliuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

09.08.2011, 21:15

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

09.08.2011, 22:12

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

09.08.2011, 22:23

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

09.08.2011, 22:45

clock-img

berny

pencil-img

1227

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2011, 22:51

clock-img

mayathebee

pencil-img

1544

Ma to je rutinska operacija i brzi oporavak, evo moj kolega i njegov frend nedavno to riješili, i planinare na veliko već!
Bolje nego da godinama vuče tu ozljedu, neće smjeti ni potrčati stalno će ga žigati nešto u koljenu!
U svakom slučaju, stručnjaci će vam bolje reči, od mene eto malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sve kaj vas muči!!!!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

clock-img

09.08.2011, 22:59

clock-img

maryann01

pencil-img

2287

user posted image user posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

clock-img

10.08.2011, 08:29

clock-img

tiny

pencil-img

1247

meni je prije 2 tj.iskocila casica koljena,godinama imam problema s tim .jos sam u stanju mirovanja,jer mi se nakuplja voda u koljenu,pa stalno idem na punkciju.bas sam prekjucer pitala  dr.sta misli o operaciji i kaze da to ne radi ni slucajno,jer ce mi poslije biti samo gore,i imat cu vise problema,operacija u krajnjem slucaju da mi se to desava svaki treci dan.zasad samo radit vjezbe za jacanje misica i ligamenata.

mjenjam potpis....

clock-img

10.08.2011, 21:31

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2016, 14:07

clock-img

LindaLinda

pencil-img

21

Pozdrav svima :) Htjela bi as pitati u vezi artroskopskog zahvata i osteoartritisa... Moja prijatlejica i radna kolegica ima problema sa zglobovima, već dulje vrijeme, prvo je mislila da joj jeozljeda od treninga, i čak je zbog toga isla na terapije kod privatnika, nakon terapija joj je bilo gore, pa joj je poslje bilo bolje, nakon jedne noge, druga noga ju je počela boljeti, u međuvremenu se vratila treningu, jer joj je doktor, kod kojeg je bila rekao da može, ali da laganije vježba pa i je, ali svejedno, ju je opet počela boljeti noga, ali druga, opet je isla na terapije i cekala da prođe, nakon dva mjeseca i je jedva. Poslje toga nije trenirala, ali su je sad počele boljeti zglobovi na objema nogama, a danas mi je rekla i na ruci, bole ju na istim mjestima, i na jednoj i na drugoj nozi, malo smo gledale po netu sta to moze biti, pa smo naletile na osteoartritis, ona se i naručila kod doktora, ide za dva dana... ali da vas pitam, pomaže li artroskopija kod ovog problema i u kojem vremenu, ona se isto tako pita, hoće li moći nositi stikle opet, jer ih zadnjih godinu dana ne nosi, s ibzirom na ove probleme, koje je imala, pitala bih jos i može li se javiti osteoartritis u trideset_oj godini ili se javlja kod starijih ljudi i sve sto znate o tome? Hvala :)

< Poruku je uredio LindaLinda -- 25.1.2016 14:08:56 >