Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...

Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...

Obiteljski život

Bili smo tako sretni jer nam je moje ostajanje doma značilo rješavanje nekoliko trenutnih velikih stvari u životu.
  Bili smo tako sretni jer nam je moje ostajanje doma značilo rješavanje nekoliko trenutnih velikih stvari u životu.  Pregleda me i kaže "Ništa" i turne mi papire u ruku bez objašnjenja. Piše Blighted ovum. Ne znam što je i u suzama trčim mojoj gin.
  Pregleda me i kaže "Ništa" i turne mi papire u ruku bez objašnjenja. Piše Blighted ovum. Ne znam što je i u suzama trčim mojoj gin.  

.Govorim ti to jer sam i ja prošla to gorko iskustvo.Kod mene ti se to odvijalo ovako ;kad smo se mm i ja napokon odlučili za treće(govorim to napokon zato jer nam je sin star 17,a kćer 12god)počeli su problemi.Od prvog dana kad smo saznali za
 .Govorim ti to jer sam i ja prošla to gorko iskustvo.Kod mene ti se to odvijalo ovako ;kad smo se mm i ja napokon odlučili za treće(govorim to napokon zato jer nam je sin star 17,a kćer 12god)počeli su problemi.Od prvog dana kad smo saznali za