writing-img

RE: CB: "Plaza..."

clock-img

12.07.2011, 12:19

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

dan tek pocinje oko 6h jer prije toga ne izlazim user posted image .bogami i ja cu jos malo da brojim,meni je 19.9 termin al posto sam prvu user posted image prenela 8 dana mislim da cu i ovu,tako da sam ticker namestila kasnije user posted image
iskreno i ja jedva cekam user posted image jos malo pa cu poceti da trazim malene stvari za bracu pa pranje i tako,moram nov krevetac da kupim jer A jos spava u svom.user posted image
jel si ti spremila krevetac i kolica?

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

12.07.2011, 12:37

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ej komadi pozdravuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

12.07.2011, 12:40

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Ej pepe, pozdrav i tebi...

Jesam, kupila sam sve, ali mm će montirati tek kada pođem u bolnicu, ja sam sve preprala i sredila, imam još neke sitnice i tako.
Evo, nalaz mi nije ok, imam streptokoku u vagini tako da sam cijela luda, sada su mi javili-plačem ko kiša...
Moram uzimati antibiotik i pred porod dva sata ranije se moram javiti da mi daju zaštitu za moju bebicu...
Tako sam cijela tužna

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

clock-img

12.07.2011, 12:45

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ej rebeka,ajme stvarno se mucis sa tim bakterijama,pa cilu trudnocu te prati nestouser posted image bas mi je zao. Nemoj plakati,probaj se smiriti jer tako samo jos vise stetis i sebi i bebiciuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

12.07.2011, 12:50

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Evo, malo sam mirnija, morala sam se isplakati jer stvarno cijelu trudnoću me prati taj peh, koliko god se ja čuvala i slijedila doktorove upute, opet se nešto pojavi. Znam da ima puuno gorih stvari, ali eto, jednostavno me slomilo. Doktora sam zvala sada i on me uvjerava da će sve biti u redu, da je to dosta česta pojava i da se ništa ne brinem, malo me smirio, ali iskreno, neću biti mirna dok ne vidim da je sve u redu sa mojom bebicom i sa mnom, a za to ću morati još čekati...

clock-img

12.07.2011, 12:55

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma znam Rebeka,bolje da si se isplakala. Proci ce ti brzo jos ovih misec dana i onda ti stize tvoj bebac,samo misli pozitivnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2011, 12:56

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Hvala pepe, kako si ti?
Kako izdržavaš ovu vrućinu?

clock-img

12.07.2011, 13:00

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ja sam ti tako,tako. Sto se tice trudnoce ok,al sam se vratila sa otoka a decke ostavila tamo i bas sam tuzna zbog toga,fale mi jakouser posted image . Volila bi da se sto prije porodim pa da opet budemo svi skupa.
A vrucine su mi katastrofa,u klimi sam stalno.

clock-img

12.07.2011, 13:02

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Mogu mislit kako se osjećašuser posted image
Eto, želim ti što brži i lakši porod tako da možete što prije biti zajedno.
Ja sam bez klime, ali nekako izdržavam-tuširam se po par puta dnevno, pomogne, ali jako kratko.

clock-img

12.07.2011, 13:05

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Hvala ti dragauser posted image
I ja se tusiram par puta dnevno,ma to pomogne malo i za po ure isto,al prezivit cemo user posted image
Jesi pripremila sve za bebicu,kupila kolixca?

clock-img

12.07.2011, 13:10

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Da, kupila sam sve, preprala i još imam nešto sitno ispeglati.
Kupili smo Jane 3 u 1 tako da imam u čemu iznijeti bebicu, privremenu auto sjedalicu i kolica.
Krevetić će smontirati tek kada ja pođem u rodilište tako da me dočeka iznenađenje.
Jedva čekamo naše malo zlato, stalno razmišljamo o tome, još samo da sve bude u redu...

A ti?

clock-img

12.07.2011, 13:14

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

A ja sam imala Jane kolica za T i R i super su mi,njih dva su se bas izvozila,prosla sa njima sve i svasta i na kraju ih jos i poklonilauser posted image . Sad sam kupila samo kolica al bez icega samo onaj lezeci dio jer idu u nulti polozaj,uzela od MC Larena i ful sam zadovoljnauser posted image . Sto se tice drugih stvari krevetica i robise imam sve od njih dvojice tako da sam sve lipo oprala i opeglala i kupila samo nesto za izac iz bolnice da ne izađe bas u staromuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2011, 13:24

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

pozdrav svima...
vidim da vam je trudnicama već teško... još malo... valjda neće ove vručine još dugo...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

12.07.2011, 13:30

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Pa super, pametno. Budući da je nama prva bebica, mi smo odlučili sve sami financirati tako da ni o kome ne ovisimo. Kupili smo točno ono što smo htjeli, gledali smo da bude funkcionalno i kvalitetno tako da posluži i drugoj dječici kada dođu na reduser posted image , a obitelj i rodbina se pitaju što nam kupiti kada smo sve manje više kupili.
Draže nam je tako bilo, a robice nisam previše uzela, samo par promjena jer se nisam htjela pretrpavati.
Lako mi je reći mami ili svekrvi da kupe što bude trebalo,ali mislim da neće ništa previše...

Kako T i R reagiraju na bebičin dolazak?

clock-img

12.07.2011, 13:31

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Hi anaxx, ma izdržat ćemo mi to-još malo i toga ćemo se samo prisjećati, kako si ti?

clock-img

12.07.2011, 14:05

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

rebeka i meni je vruće tako da vam u tom pogledu ne zaviđam.... u ovom drugom možda i da...user posted image

mi smo super, dečki u vrtiću, ali kako je manje djece nego inače uživaju jer se ne moraju boriti za igračke, a tete ih maze i paze... imaju i bazen u vrtiću pa se  i tako hlade...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

12.07.2011, 21:15

clock-img

Rebeka

pencil-img

1303

Ima li koga?

< Poruku je uredio Rebeka -- 12.7.2011 21:21:38 >

clock-img

12.07.2011, 23:07

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

vecer ima li koga?

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

13.07.2011, 08:02

clock-img

mamice

pencil-img

2424

Jutro. evo mene opet ljuta ko pas user posted image svako jutro muzeva mama ili baka mikici nose one gumene bombone a ja sam alergicna na to smece i naravno da nece nista jesti osim njih. Mislim kad treknem jedno jutro da ce me cijela hrvatska cuti kaj mu nemozes donjeti dorucak a ne to smece. Jucer u konzumu mu baka kupi to al sam cim sad dosla doma bacila srecom nije pitao da bi mu sad baba na prozor donjela i dala u ruke i sad je vristanje po kuci jer mu nedam user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

13.07.2011, 08:29

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Jutrouser posted image
Mamice ne živciraj se nego lijepo reci baki da to ne donosi više jer M onda ništa drugo ne jede.
user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

13.07.2011, 10:09

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

jutro svima...

mamice pa reci ženi što joj ide, na fino...

mariola kako je bilo?

clock-img

13.07.2011, 10:43

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Hej ane, bilo mi je super. Umorna sam ko pas, razmišljam o bolovanju...
Vrućine su bile paklene ali smo sve podnijeli dobro. Preživile smo sve trudnice a bilo nas je paruser posted image
Sala je bila dobro klimatizirana tako da nismo na piru vrućinu ni osjetili. Drugi dan smo se makli iz grada, išli na vikendicu i uživali u debeloj hladovini. Jučer nazad, cijeli dan za volanom. Zaspala sam sinoć s T u 9user posted image
Kako ste vi?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

13.07.2011, 10:57

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

baš mi je drago da si se super provela...

mi smo ok, pokušavamo se hladiti na sve načine... more, bazen na terasi, bazen u vrtiću :)
vjerujam da razmišljaš o bolovanju, i ja bi na tvojem mjestu... ili ne bi ni razmišljala, pusti posao i uživaj, zasluženo...

clock-img

13.07.2011, 11:00

clock-img

mariola

pencil-img

19495

ma nezgodno mi je jer sam sama na poslu pa mi žao stranaka. A znam da mene nitko ne žali a pogotovo šefica. Njoj bi odmah servirala doznake...

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

13.07.2011, 11:04

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

ah te šefice/šefovi... svi su isti... ništa onda laganini na poslu, samo nužno i odmaraj uz rr... user posted image