Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

i slušaj upute osoblja i sve 5.
A za zaboravljanje boli,to je meni isto npr.znam da boli popravljanje npr.zuba bez inekcije,al nikad se ne mozes sjetiti tacnog osjecaja,pa se zajebes i opet popravljas bez inekcije!
bit će ti bitno samo da izdržiš, da prođe čim prije i da vidiš malog popišanca/popišanku!! Mene je isto mučilo tisuću pitanja kad sam prvi put išla, ali sve te tamo upute i u biti više ni jedno nije bitno kad te prime trudovi!!!
, doktorica pregleda papire.....ovisno u kojem si stadiju...ja nisam imala trudove pa sam s mužem šetala u dva navrata po sat vremena po hodniku ispred rađaone...e da dok ideš kakiti presvučeš se u spavačicu......onda te malo u toj kakti predrađaoni, mene su tam di je doktorica, prikljuće na ctg da vide kakvi su trudovi i onda laganini u boks...ja sam npr.došla u bolnicu u 15.15, a dobila boks u 20.00.....trudove tek dobila u 1.00, rodila u 8.17.
a kak se radi klistir? I boli li to i može li netko malo opisati.
), žgaravica me muči ponekad (to riješavam kaogumama) i umornija sam (što vjerojatno samo ja i mm primječujemo jer sam inače vrlo aktivna da sam vjerojatno i sada aktivnija više nego netrudnice).... najviše me muči što ne znam što i kako će biti taj dan (kontrolfrikuša) i najviše mi je muka od toga (i što ću morati par dana biti u bolnici), ali zato se mogu dobro pripremiti sa pitanjima "a što ako", da tamo mogu lakše ili odlučiti ili prihvatiti što se događa. A da boli... pa vjerojatno boli... iz ove kože ne mogu van (a niti želim dok ne vidim
)