molim prijedlige samo nemojte pohane dosadile su mi
možeš ih naponiti sa sirom i šunkom(ili pršutom....)il su ti one rezane na kolutiče? .uglavnom..
_____________________________
mm & ja..18.12.2002. Samuel... 30.12.2008. Mila....???
06.11.2009, 10:59
mama mery
5395
jel zna netko kako da napravim rizoto imam rcept alil me treba paradajz sos ali ga nemam a mrsko mi do trgovine nesza dugo umjesto toga jel moze bez sosa
_____________________________
06.11.2009, 11:00
mama mery
5395
IZVORNA PORUKA: MILLA
IZVORNA PORUKA: mama mery
lignje ali kako i s kojim prilogom nezna jos
molim prijedlige samo nemojte pohane dosadile su mi
možeš ih naponiti sa sirom i šunkom(ili pršutom....)il su ti one rezane na kolutiče? .uglavnom..
rezane to mi zvuci super
_____________________________
06.11.2009, 11:04
trudnica87
472
ja rizoto nikad nepravim sa sosom.izdinstam luk i meso i podlijem vodom da prekrije meso.to kuhas dok nebude gotovo i dodas rizu ¸5 min pred kraj.ja tako pravim.
_____________________________
24.10.2009. u 16:00 stigao nam je nas andel - Patricia
06.11.2009, 11:07
mama mery
5395
IZVORNA PORUKA: trudnica87
ja rizoto nikad nepravim sa sosom.izdinstam luk i meso i podlijem vodom da prekrije meso.to kuhas dok nebude gotovo i dodas rizu ¸5 min pred kraj.ja tako pravim.
jel rizu prije toga skuhas posebno pa stavis jer ja sve zajedno kuham
_____________________________
06.11.2009, 11:10
trudnica87
472
ne.stavis ju 5 min pred kraj i ona se u tome skuha.
_____________________________
24.10.2009. u 16:00 stigao nam je nas andel - Patricia
06.11.2009, 11:26
tikica_69
25386
Jos ne znam....ili rizoto sa morskim plodovima ili srdelice i krumpir salatu
_____________________________
E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!! http://zalauru.blog.hr/ U iscekivanju.......
06.11.2009, 11:41
BUMBIKA
12072
Pohani oslić,pečeni krompir i zelenu salatu
_____________________________
DINO 04.09. 2007
06.11.2009, 11:42
sufi
104
može li netko napisat kako se točno radi sekeli gulaš?? mmmmmm...mljac...sad mi se baš to jede!
Sastojci - teleći but - svinjski krmenatli (kotleti) ili rebra )po želji) - kiselo zelje - luk - svinjska mast - papar u zrnu Priprema 1. Luk sitno nasjeckati i pržiti na vručoj masti. 2. Kad luk požuti, na njega staviti zelje (ribano, ne glavice), promiješati i pustiti da se dinsta 20ak minuta. 3. Sada dodati meso narezano na komade i biber. Dobro promiješati, poklopiti i dinstati sat vremena. Povremeno proviriti nos da se kaj ne zagori ali ne bi smjelo. 4. U međuvremenu očistite krumpir i narežite ga kao za pomfrit ali deblje komade. 5. U drugoj posudi otopite još masti i u vruču bacite krumpir. Povremeno posudu protresite, krumpir okrenite. Gotov je kad dobije zlatno-smeđu koricu, da malo rušće. 6. Poslužiti sve skupa. Zaliti finim mladim portugiscem!
06.11.2009, 14:58
Florijan Jakov
9214
pohano meso i pohane bukovače, pomfrit i tartar (home made)
_____________________________
FJ JE FRAJER
06.11.2009, 14:59
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
06.11.2009, 15:00
lelo
5066
pečena riba i salata od krumpira.
_____________________________
Leon 19.04.2007
06.11.2009, 15:00
Florijan Jakov
9214
IZVORNA PORUKA: cvrčak
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov pohano meso i pohane bukovače, pomfrit i tartar (home made)
Primaš goste na ručak?
uvijek ... FJ naručio pohano meso i kaže "Odpeci mi ga dok se probudim!"
_____________________________
FJ JE FRAJER
06.11.2009, 15:03
pepeljuga
17269
blitva i frigane lignje a njima trljice
_____________________________
Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
06.11.2009, 15:04
Florijan Jakov
9214
IZVORNA PORUKA: pepeljuga trljice
to je vrsta ribe?? ili ..
_____________________________
FJ JE FRAJER
06.11.2009, 15:05
njunja
105
prije da je neko tijesto, trljice?
06.11.2009, 15:06
pepeljuga
17269
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov
IZVORNA PORUKA: pepeljuga trljice
to je vrsta ribe?? ili ..
da....to je umanjenica od trlje moji ih obozavaju frigane
_____________________________
Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))
06.11.2009, 15:06
tiha
10103
ja skuhala kobasu sveki klala neki dan pa da probamo mmmmm kak mirisi i pire krumpir
_____________________________
``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´
Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
06.11.2009, 15:07
Ninaa
7487
Zagorske štrukle by ledo zapečene s vrhnjem
_____________________________
Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
06.11.2009, 15:08
Kika83
6965
Juhu, pohani sir i pire krumpir
07.11.2009, 11:08
Florijan Jakov
9214
Pureća juha, saft (gljive i meso), juha, zelje salata.
_____________________________
FJ JE FRAJER
07.11.2009, 11:11
MILLA
2676
rižoto,malo salate..i to je to!
_____________________________
mm & ja..18.12.2002. Samuel... 30.12.2008. Mila....???
07.11.2009, 11:14
lueman
2780
kiselo zelje(dinstano)kuhani krumpir i krvavice.pravi zimski ručak
_____________________________
28.12.95 L 27.03.97 E 24.04.05 A **
07.11.2009, 11:15
pincirotvajler
12489
IZVORNA PORUKA: lueman
kiselo zelje(dinstano)kuhani krumpir i krvavice.pravi zimski ručak
bravo, a ne ja, blitva krumpir i riba
_____________________________
"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."