writing-img

RE: CB: "Sunny day"

clock-img

20.05.2011, 10:20

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Blago vam se kad imate vremena ujutro za gugutanje i kavicu doma. Mi radimo od 7 pa da bi sve to obbavili tebali bi u 5 ustatuser posted image
Od kad vi radite? 9?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

20.05.2011, 10:20

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

Ma kad ti kažem..preumoran je preko tjedna pa se totalno isključi kad uđe u kuću..a vikendom se trudimo biti svi skupa i onda uvik neke obaveze..trči ovamo..pa trči tamo..i eto...ma lako čemo mi to..samo da ja rodim..:)

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

20.05.2011, 10:25

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: mariola

Blago vam se kad imate vremena ujutro za gugutanje i kavicu doma. Mi radimo od 7 pa da bi sve to obbavili tebali bi u 5 ustatuser posted image
Od kad vi radite? 9?

ma kavica doma je s nogu, a danas se ni to nije stiglo...
radimo od 8 službeno, ali kako nam posao ovisi samo o nama , oboje smo projektanti (on u brodogradnji, ja u arhitekturi) tako nije njbitnije kad si na poslu nego da se posao napravi u roku... i vezan je za komp. pa ga mogu i od doma završiti ako je frka...
i tako su klinci u 8 u vrtiću, a mi u 8.30 na poslu...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

20.05.2011, 10:40

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Cure gibam i ja, upravo se spremili pa idemo u đir i do dućana kupiti šta nam treba za ručakuser posted image
Javim se kasnije ako stignem.
Guštajte mi :-***

Roko i Dino user posted image

clock-img

20.05.2011, 10:43

clock-img

mamino zlateko

pencil-img

2557

evo i mene opet malo...ipak necu raditi monte kolac,nego nesto slicno,sto sam sama smislila..nadam se da ce uspjeti....anaxx sta ima kod tebe? luna kako si ti?

T & H
03.01. & 12.02

clock-img

20.05.2011, 10:44

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ja samo u prolazu da vidim šta,kuham ručak i još malo idem po D
Cuba jeste spremni za dolazak tate???user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

20.05.2011, 10:45

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Cuba uživajte. ajme mogu zamisliti kako će R reagirati kad tatu vidiuser posted image
Anax i 8 je bolje nego 7. Još pogotovo zimi. Izlazimo vani prije nego se razdaniuser posted image
Ajme ja sam super posla napravila za danas. Imam još dva natječaja pa ću izać na kavicuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

20.05.2011, 10:46

clock-img

mariola

pencil-img

19495

bumbi šta danas kuhaš?user posted image
kako ti praviš tiramisu?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

20.05.2011, 10:49

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

hej mariola
Kuham juhicu od povrća,vratinu pečem i krompireuser posted image
Šta češ ti kuhati?Jel mene pitaš za tiramisu ili?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

20.05.2011, 10:53

clock-img

mariola

pencil-img

19495

tebe tebe pitamuser posted image
ja ne znam šta ću. vidiću šta se nudi u dućanu/mesniciuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

20.05.2011, 10:55

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Inače pravim s onim šta piše na mascarponeu,a sad sam kupila one gotove kreme tiramisu pa možda to sutra napravim,mislim da bi i to moglo biti dobrouser posted image
A imam još neki recept,malo duže traje,mogu ti kasnije napisati.
Kako ti praviš?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

20.05.2011, 10:59

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Imala sam jedan super recept, davno sam pravila super je bio. Uopće se ne sjećam kako se pravi, samo se sjećam da je okus bio odličanuser posted image
nemam pojma di mi je recept a po internetu vidim ima svakakvih, 4 jaja, 5 jaja, 6 jajauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

20.05.2011, 10:59

clock-img

mariola

pencil-img

19495

moja sveki kupi te gotove kreme. dobre su, ali meni ništa nije dobro kao mascarponeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

20.05.2011, 11:13

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

http://www.coolinarika.com/recept/759732/

evo jedan recept s coolinarike... za tiramisu...

i još jedan...

http://www.coolinarika.com/recept/tiramisu

< Poruku je uredio anaxx -- 20.5.2011 11:16:10 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

20.05.2011, 12:17

clock-img

danery

pencil-img

10504

hej....pozdrav svima user posted image
anaxx,kak si,kako je na poslu?
ima još koga za user posted image user posted image user posted image user posted image ili soliramo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

20.05.2011, 12:22

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ma i ja tu...letam malo po temamauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

20.05.2011, 12:23

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

na poslu...ok, samo stalno bježim na rr user posted image  , a posao čeka...
ja sam kavicu već popila, sad sam gladna i čekam marendu da zbrišem van...

kako ti i princeza?

modesti, ako nije preprivatno pitanje, čime se tvoj muž bavi... mislim da si negdje napisala da je na Roland G. pa me zainteresiralo...user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 20.5.2011 12:25:55 >

clock-img

20.05.2011, 12:24

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image pa vidom,ti malo u gruboj stvarnosti user posted image user posted image ,pa malo u bircu user posted image user posted image
šta ima kod tebe? gledala sam slikice što ste cure i klinci bili na kavi,super izgledate user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

20.05.2011, 12:27

clock-img

danery

pencil-img

10504

princeza? koja,moja? user posted image user posted image user posted image mi ti nemamo princezu user posted image ,mm i ja se grozimo te titule user posted image
mala je više oger user posted image al to sve od milja....
zezam se....ajmo sad ozbiljno....eno dobro je,spava....bile vani kod frendice,počupala joj pola travnjaka dok je na dekici sjedila,poplašila svu živinu po dvorištu i fino se ugrijala na suncu (mada pod suncobranom),pa sad malo odmara u hladu krevetića...
kako tvoji dečki?

....mini gospa....

clock-img

20.05.2011, 12:29

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

anaxx mm je kondicijski trener Čiliću i Karloviću tak da je stalno po turnirima...

teta d na kavici je bilo super, lijepo smo se isklafrale a klinci se podružili...nisam mislila da može bit tak dobro s curama koje uopće ne poznaš ..al eto , velim, kavica za ponoviti

kaj ima kod vas
anaxx kak je u Ri

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

20.05.2011, 12:31

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

znaš kaj d , ti buš na bejbici uskoro mogla zarađivat kad ona tak dobro čerupa....ak niš iznajmiš ju  za pljevljenje po vrtu user posted image

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

20.05.2011, 12:33

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

...nisam mislila da može bit tak dobro s curama koje uopće ne poznaš ..al eto , velim, kavica za ponoviti

o znam taj feeling  user posted image user posted image user posted image user posted image super da ste se tak lijepo podružile user posted image
kod nas vrućina,sad hvatamo sjenu i hladovinu....popodne ćemo opet malo van,tj.ostavljam dijete mm na raspolaganje,a ja ću sa frendicom u vrtić na završnu priredbu,njen mlađi ima u 7...

....mini gospa....

clock-img

20.05.2011, 12:33

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: danery

princeza? koja,moja? user posted image user posted image user posted image mi ti nemamo princezu user posted image ,mm i ja se grozimo te titule user posted image
mala je više oger user posted image al to sve od milja....
zezam se....ajmo sad ozbiljno....eno dobro je,spava....bile vani kod frendice,počupala joj pola travnjaka dok je na dekici sjedila,poplašila svu živinu po dvorištu i fino se ugrijala na suncu (mada pod suncobranom),pa sad malo odmara u hladu krevetića...
kako tvoji dečki?

ma u duši je ipak s divljenjem gledate kao princezu...
i bravo za aktivan izlazak u prirodu... nek se zna ko je gazda! user posted image

dečki su u vrtiću, već dva dana T se ne plače kad ga ostavljam ujutro i mama je jako ponosna user posted image , odmah se baca na doručak... user posted image
G je danas na izletu pa je bio sav uzbuđen ujutro, išli su posjetiti aerodrom i gledati kako avioni polijeću i slijeću...

clock-img

20.05.2011, 12:35

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

anaxx znači išli su u Omišalj? mislim gledat avione

u kak ćeš uživat na predstavici...meni su oni tak slatki i smješni a kad vidim starce kak su ponosni e na to otkinemuser posted image

uf! i kod nas danas pripeklo..al neka..meni to draže od zimurine

< Poruku je uredio modesty blaise -- 20.5.2011 12:36:20 >

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

20.05.2011, 12:36

clock-img

danery

pencil-img

10504

aaaaaaaaa supeeeer anaxx user posted image user posted image user posted image
pa tko ne bi bio oduševljen takvim izletom,i ja bi išla s njima user posted image user posted image user posted image
modesty,bome da ću ju iznajmit....baš je ta frendica zasadila svega u vrtu,pa veli da treba popljeviti nakon kiše što je padala user posted image user posted image

....mini gospa....