cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mooncup menstrualna čašica

clock-img

09.04.2011, 22:09

clock-img

pula25

pencil-img

349

S obzirom da i je ne mogu koristiti uloške jer mi odmah naprave upalu, koristim tampone i ovo mi se ne čini kao loša ideja i rado bi probala osim ako stavr nije pre skupa za probu, pa se ispostavi da ne valja.
A probala bi iz radoznalosti jer na to gledam kao i na pelene, ima ih svakakvih od onih starinskih platnenih, suvremenih platnenih do jednokratnih poluplastičnih pampersica itd. Treba sve probati, zašto ne, možda je stvar stvarno revolucija.
Baš danas sam mužu prokomentirala jednu reklamu za uloške i baš to sad tu paše.
Ne mogu oni izmisliti takve uloške ili tampone s kojima bi se žena veselila menstruaciji!

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

clock-img

09.04.2011, 22:19

clock-img

sig

pencil-img

594

U prosijeku volim nove stvari, ali ovo me nikako ne privlači!!!
Možda je stvar stvarno revolucionalna i sve to... ali... sama pomisao da ja to vadim i vraćam user posted image
Uloške i tampone lijepo zamotan u wc papir i bacim... nema ponovnog vraćanja a uz to to mi ne izgleda nimalo higijenski... što ako si na putu ili imaš neki sastanak... i nemožeš 10 sati to nigdje oprati što onda??
Jednostavno za sada nisam za to!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

clock-img

09.04.2011, 22:56

clock-img

inesica

pencil-img

877

IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image preveliko je,nebi stalo u moju

:) ahahaha, dobra si, nema sta! :)

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

09.04.2011, 23:26

clock-img

inesica

pencil-img

877

IZVORNA PORUKA: mayathebee

Neznam koliko (ni)je ugodnouser posted image , piše da je mekano i da se dva puta presavine prije nego se umetne!!!

Ne, nego se radi lakseg umetanja moze saviti na dva nacina.

clock-img

09.04.2011, 23:27

clock-img

inesica

pencil-img

877

Evo natalijax, vele da ima dvije velicine, pa onda ti ovu manju... :)

Inace, cijena je 200-tinjak kuna.

Informacije na hrvatskom jeziku... http://www.mooncup.hr/index.php/hr/sadrzaj/prednosti

< Poruku je uredio inesica -- 9.4.2011 23:36:46 >

clock-img

09.04.2011, 23:32

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Ja bi voljela da prokomentira netko tko je to probao, baš me zanima.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

09.04.2011, 23:58

clock-img

inesica

pencil-img

877

evo nekoliko komentara od strane korisnica http://forum.roda.hr/threads/13811-Mooncup-u-akciji!/page6

clock-img

10.04.2011, 00:08

clock-img

inesica

pencil-img

877

IZVORNA PORUKA: sig

U prosijeku volim nove stvari, ali ovo me nikako ne privlači!!!
Možda je stvar stvarno revolucionalna i sve to... ali... sama pomisao da ja to vadim i vraćam user posted image
Uloške i tampone lijepo zamotan u wc papir i bacim... nema ponovnog vraćanja a uz to to mi ne izgleda nimalo higijenski... što ako si na putu ili imaš neki sastanak... i nemožeš 10 sati to nigdje oprati što onda??
Jednostavno za sada nisam za to!!

Nakon tih 10h, ne bi ti se dogodilo nista gore od onoga sto bi se dogodilo s tamponom (STS) ili uloskom (procurio ili iritirao).

clock-img

10.04.2011, 00:10

clock-img

inesica

pencil-img

877

IZVORNA PORUKA: mani

ma što neće sve izmisliti da zarade lovu,nekako mi se ne čini praktičan-mora ga se vaditi,čistiti pa ponovo se maltretirati s umetanjem,bzv.

Draga, jel ne mislis da proizvodjaci tampona zaradjuju puuuuuno vise love, i to svaki mjesec od svih nas???

clock-img

10.04.2011, 08:40

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

može bit da je ta čašica super i trebalo bi ju isprobat pa onda reč.....
evo čitam njihovu stranicu i čim vidim da ih ima jedino u bio-bio odmah mi nekak manje simpatične
a i onak kad sam sve pročitala  koda se više brinu o okolišu....
ma brijem
možda bi trebalo probat...

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

13.04.2011, 22:37

clock-img

chichina

pencil-img

137

uf, meni to zvuči jako nespretno i nepraktično...

06.10.2010. - mamina i tatina princeza

clock-img

31.05.2011, 13:13

clock-img

nemirna mama

pencil-img

873

kupila ju moja susjeda i kaže da je prezadovoljna s njom platila ju je nekih 220kn
u bio&bio a ima ih i u nekim ljekarnama

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

clock-img

31.05.2011, 13:14

clock-img

nemirna mama

pencil-img

873

IZVORNA PORUKA: danery

ehm da.....sad nam još fali kondom za mjesečno korištenje....malo opereš,na štrik,izvjetriš,povremeno isklofaš kloferom i ajmo opet.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

clock-img

09.09.2011, 00:59

clock-img

mrjozaa

pencil-img

1

Ne znam hoćete li vidjeti ovu poruku jer je tema iz 4.mjeseca.. Ugl. Ja koristim mooncup, odlično mi je..nisam imala poteškoća sa stavljanjem,jednostavnije je od tampona, bar meni. Vađenje je malo teže jer se skliže, ali s vremenom se uvježba i nije problem, čak se ovaj držak koji je prilično velik može odrezati i bez problema se može izvaditi i bez drška. (Prilikom vađenja,ukoliko idete prema uputama, krv ne ispadne iz čašice) Krv se jednostavno istrese u wc, čašica se ispere ispod pipe, ne mora se iskuhavati svaki put kad ju izvadite. Ispere se sve kao da je čista, čak sam ju i pomirišala uopće se ne osjeti nikakav smrad. Nakon menstruacije se iskuha i spremi i prije uporabe se opet iskuha. Meni je puno bolje, i svakako se isplati jer se može koristiti godinama.

clock-img

28.10.2011, 23:06

clock-img

tanja42

pencil-img

2

ja koristim Mooncup i super mi je!

svi ulosci su mi znali procuriti, a jedino s Mooncupom sam sigurna da necu prokrvariti kroz hlace. imam jako jako krvarenje prvih par dana tako da ga onda mijenjam svakih par sati, a pred kraj menge samo jednom dnevno. meni krv nije gadna. barem moja vlastita :)

clock-img

29.10.2011, 10:07

clock-img

mare00

pencil-img

724

svasta.....
pa koliko je to veliko, jel se osjeti ili je kao i tampon???user posted image user posted image

clock-img

31.10.2011, 18:14

clock-img

tanja42

pencil-img

2

uopce se ne osjeti.
cak stovise. jedno jutro sam ga trazila po kupaoni jer sam mislila da ga nisam stavila za po noci i kaze mi MM: pa mozda je u tebi. ja ga popljujem da nema sanse, da bih znala da ga imam, ali sam ga ipak u tusu potrazila. i nasla user posted image

clock-img

22.09.2012, 09:56

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: nemirna mama

IZVORNA PORUKA: danery

ehm da.....sad nam još fali kondom za mjesečno korištenje....malo opereš,na štrik,izvjetriš,povremeno isklofaš kloferom i ajmo opet.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mmmmmmmda....jesam ja ovo šrajbnula? jesam,nego šta....
negooo...prijavak-dobila ja na poklon uprvao ovu zgodnu multinamjensku zdjelicu,kako reče zvonki (sreća pa mi bejb dobro pije iz normalnih čaša,a ovo je premalo da stane i pola poštene kugle sladoleda user posted image
user posted image ),pa će da probam....
ne bude li "dobro brtvilo" za 22o kn,ima da se žalim upravi vodovoda i da tražim novu namjenu user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

22.09.2012, 21:34

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ahhahaaa,dobra siuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

22.09.2012, 21:42

clock-img

danery

pencil-img

10504

isss,pa moram imati backup plan ako se ne iskaže na djelu user posted image
morti kao kalup za muffin user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

22.09.2012, 22:09

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: leilany

ma jos bi nekak to i stavila,pa nisam dudek...
al ko bi mi to izvadio van...ja da vidim na jednom mjestu tolko krvi...pala bi u nesvjest....blakuser posted image

khm da....osvrt na ovaj dio o količini.....kad se skupi u čašicu,zapravo je to smiješno mala količina i sasvim druga gustoća od one koju doživljavamo pri korištenju tampona i uložaka...rekla bih da je ta krv kao gušći gel...eto toliko sam primijetila u ovom današnjem korištenju user posted image

....mini gospa....