writing-img

RE: CB: "Gušterica"

clock-img

09.04.2011, 17:50

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

tu sam ja user posted image isto malo blejim,muz mi otisao sa tatom do polja a ja se spakovala i sad cekam ujutru da krenemuser posted image bas sam nestrpljiva.

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

09.04.2011, 17:52

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

I ja samo na kratko naletilauser posted image
Joj,Ikice ti sutra ideš,superrruser posted image user posted image
Hočeš nam se javljati?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

09.04.2011, 17:53

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

Kam ideš Ikice? Ja uopće nisam u toku?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

09.04.2011, 17:55

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

idem kod mojih na 20 dana.dosao je tata juce po nas user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

clock-img

09.04.2011, 17:57

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

a da , to sam vidla da si čekala tatu i da je došao al nisam znala da putuješ...sigurno ćeš se super provesti...buš pričala kak je bilo kad se vratišuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

09.04.2011, 18:00

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

user posted image evo dosla sveki po malog da ga izvede vani a ja odoh da veceram,bas sam gladna samo jedem nesto user posted image ova moja bebica stalno gladna user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

clock-img

09.04.2011, 18:03

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

samo ti papaj i pazi na bebicu ikice.....dobar tek ti želimuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

09.04.2011, 20:26

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ja se samo javljam da sam tu i spremam se za kino,baka servis je u akcijiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.04.2011, 20:29

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ej Pepe, večeruser posted image
Vidim lipo si se organiziralauser posted image user posted image
Kako tvoji klinci? Do kada je mama tu?

Roko i Dino user posted image

clock-img

09.04.2011, 20:34

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ej cuba dragauser posted image
Vidim da je R imao nesto tem nocas,nadam se da je ok sadauser posted image

Mama tu do ponediljka pa je moram malo jos iskoristitiuser posted image  bili smo i sinoc i idemo veceras,samo da smo malo vaniuser posted image
decki super,malo duze su spavali popodne pa evo sad gledaju crtic na novoj,uglavnom sve super,uzivamo u ovom lipom vrimenuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.04.2011, 20:38

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ajme baš vam je lipo, zaslužili ste i guštajteuser posted image  a mamu iskoristi do krajauser posted image

R mi i nije baš najbolje nažalostuser posted image  popodne mi je imao fibru 40user posted image  sa_srala sam se kad sam mu izmirila. Dajem mu Panadol baby, lupocet čepiće i tuširam ga. Jedva je u cili dan pojeo 10 žlica čokolina i jedan Dukatino.
Miran je i cili bezboljan, muka mi ga je takvog gledat. Samo leži jadan. Jutros mu je izaša jedan zubić, drugi samo šta nije a još dva će kroz koji dan. Satrali su ga jadnogauser posted image  Sad je prije spavanja imao 38.3... ah...

Jesu prošle krastice od kozice?
Kako mi je mali Đuro, jeli lupkauser posted image

clock-img

09.04.2011, 20:45

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ajme misic mali,bas ga muce,drzim fige da brzo izađu i da ga prestanu mucitiuser posted image user posted image user posted image user posted image A virujem da nista ni ne moze jestiuser posted image ma bitno da ti pije.

krastice vecinom prosle,jos malo po glavi,te se ne dajuuser posted image
A Đuro odlicno,lupka na veliko,imam osjecaj da se stalno vrti po drobu sa jedne na drugu stranuuser posted image u utorak pregled pa sam vec nestrpljiva user posted image
Danas punih 24 tjednauser posted image user posted image user posted image

Frendica mi je jedna isto trudna treci put,ima dva decka i juce bila na pregledu i govori da joj je gin rekao da misli da je decko,rekla je da se nasmijala od mukeuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 9.4.2011 20:46:04 >

clock-img

09.04.2011, 20:48

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ajme kako mi brzo leti tvoja trudnoća, znam da sam ti to već rekla ali stvarno jeuser posted image  neka Đure, joj kad se sitim tog ludovanja po drobuuser posted image  ka da su u cirkusu auser posted image
Reci priji da se nesmi puno družit s tobom to je prelaznouser posted image  bude li i moje drugo muško neću ti se više javljat na rajiuser posted image user posted image

clock-img

09.04.2011, 20:51

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ma i meni bas letiuser posted image user posted image user posted image

Da,da ne smijes se druziti puno samnomuser posted image user posted image user posted image Mm me samo zeza kako ce me ogovarati sa nevistama jednog danauser posted image user posted image

Jeste se slikali za putovnicu?

clock-img

09.04.2011, 20:54

clock-img

cuba

pencil-img

21489

A dobar jeuser posted image user posted image  znači on će biti dobar svekar a ti prava svekrvauser posted image user posted image

Da, da slikali se, sve sam predala i bit će gotove kroz dva tjednauser posted image
R je bio odličan u fotografa, tako se smija, kaže čovik da mu odavno nije bilo tako veselo diteuser posted image user posted image  jedva ga je uslika dok je bia ozbiljan a ozbiljna slika treba biti na putovniciuser posted image

clock-img

09.04.2011, 20:57

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Da,da ja cu biti rošpijauser posted image user posted image user posted image al boli me brigauser posted image

Bravo za Ruser posted image user posted image user posted image

Draga gibam,idem se spremat i picimo,ljubni R i drzim fige da se temp ne penje i da vam noc dobro prođeuser posted image user posted image

clock-img

09.04.2011, 20:58

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Hvala user posted image user posted image  i ja se nadam isto...
Ajde, ajde da ne zakasnite, lipo mi se zabaviteuser posted image  Puse šaljem klincima :-***

clock-img

09.04.2011, 22:27

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ej cuba ,jel R malo bolje ili još tak grdo kuri ? spava li mirno? a sunce malo jadno....

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

10.04.2011, 08:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.04.2011, 08:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.04.2011, 08:19

clock-img

mamice

pencil-img

2424

Jutro curke sam da vas pozdravim sve pa gibam u pekarnicu po kruh vec sam gladna cijelu nocuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

10.04.2011, 08:28

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

Jutroooo  user posted image
Mmmmmmmm...kak si ovo fino spekla...di prije cvrčiuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

clock-img

10.04.2011, 08:29

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

Jutro svima!!! Evo i mene jutros malo ranije...jučer se naradila..pa sam cijelu noć spavala kao top..i jutros se ustala ranije..moji svi još spavaju..mamice i ja sam čim sam otvorila oči pomislila na hranuuser posted image  ali još nisam ništa pojela!!! Želim vam ugodno provedenu nedjelju!!!

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

10.04.2011, 08:31

clock-img

mamice

pencil-img

2424

Jos kad vidim kak je cvrci ispekla sve to sline su mi ko u onog psa kak se zoveuser posted image imam mamnezijuuser posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

10.04.2011, 08:47

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Jutro cure i od meneuser posted image
Meni treba kava pod hitnouser posted image  totalno sam neispavana. R mi opet noćas imao fibru 39,4user posted image , opet sirup, čepići, oblozi...ma iscrpilo ga jadnoga a i mene...sad je ok, fibre nema (za sada), uspio je malo i doručkovati...

Kako ste mi vi?