cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB "ALLO, ALLO :)"

clock-img

20.03.2011, 15:02

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

mm i ja se nikako nismo mogli dogovorit za T,i kako mi je bio termin 4.5 ja sam na kraju rekla posto se ne mozemo dogovoriti ako rodim 1.5 nek se zove josip jer je kao taj dan Sv.Josip radnik ,i ja rodila 1.5 i zakljucila da mi Josip i nije bas nestouser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

20.03.2011, 15:03

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

novamama i meni je super taj tvojuser posted image
meni mm poklonio iphon 3 koji je kupio za kunuuser posted image user posted image user posted image

ti za kunu su najbolji i nekako najdraži, pogotovo ako su iphoneuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

20.03.2011, 15:03

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: novamama

Ma nm nek ti Roza jos malo naraste i imat ces vrimena za sve,ja uz moje sve uspijem obaviti al je druga stvar sto mi se uvik nedauser posted image user posted image user posted image

ma možda se i ja samo vadim, u biti sam lijenauser posted image user posted image user posted image

Pa u tome je stvar,al nisam ti ja tila reci da si linauser posted image user posted image

ikice uzivajteuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

20.03.2011, 15:04

clock-img

cuba

pencil-img

21489

ikice, uživajte popodneuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:06

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: novamama

Ma nm nek ti Roza jos malo naraste i imat ces vrimena za sve,ja uz moje sve uspijem obaviti al je druga stvar sto mi se uvik nedauser posted image user posted image user posted image

ma možda se i ja samo vadim, u biti sam lijenauser posted image user posted image user posted image

Pa u tome je stvar,al nisam ti ja tila reci da si linauser posted image user posted image

ikice uzivajteuser posted image

zašto bih se išla zaj****ati sa noktima ako lipo mogu ispružit noge 5 minuta na kaučuuser posted image user posted image user posted image user posted image

ikice pa-pa i budi mužauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:07

clock-img

novamama

pencil-img

8532

ma gle ti, promeškoljili se oboje i opet zaspali, a ja moram dva rođendana loviti danasuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:07

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

I ja sam uvik za 5 min s nogama na kaucu,al u zadnje vrime mi se tih 5 min produzilouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:08

clock-img

novamama

pencil-img

8532

I ja sam uvik za 5 min s nogama na kaucu,al u zadnje vrime mi se tih 5 min produzilouser posted image user posted image user posted image

morat ću i ja na trećeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:08

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Tu sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Helou, grls... user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

20.03.2011, 15:10

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: pikachu

Tu sam...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Helou, grls... user posted image

oooo, povratak otpisanihuser posted image user posted image user posted image
pa di si ti ženo? čula sam da si bila u zd?

clock-img

20.03.2011, 15:11

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Oooooooooo evo nas i pika posjetilauser posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:13

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

cure ja vas za sada pozdravljam, idem malo drijemati sa bubom i mm... Hvata me proljetni umoruser posted image user posted image user posted image (bitno je imati neko opravdanjeuser posted image )

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Jugo nas otpuhalo nazad u Zg...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hebi ga, na poslu sam pa se eto udostojila javiti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Pikaaaaauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:14

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne gine mi jačmenac...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

20.03.2011, 15:15

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

MaTana pozdrav,uzivajte u ostatku danauser posted image

clock-img

20.03.2011, 15:15

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne gine mi jačmenac...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  a razmislit cu,mozda te i postedimuser posted image

clock-img

20.03.2011, 15:18

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Nisam se stigla javiti, nm, jer je teta čuvalica bila s nama pa sam s njom đirala...user posted image  Ćubica, kako si, kako R?user posted image  Majstori zasad otišli, premorena sam... user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

20.03.2011, 15:19

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Evo dobro smo, hahar spava a ja odmaramuser posted image
Šta ste to dobroga renoviraliuser posted image

clock-img

20.03.2011, 15:19

clock-img

novamama

pencil-img

8532

Nisam se stigla javiti, nm, jer je teta čuvalica bila s nama pa sam s njom đirala...user posted image  Ćubica, kako si, kako R?user posted image  Majstori zasad otišli, premorena sam... user posted image

znači, došla si doma kod svojih, sa tetom čuvalicom...hmmm ima ovdje i lijenijih od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:21

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Zeza 'teta' da ja k'o one bogatašice vodim dadilju sa sobom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma baš nas je grubo vrime potrefilo, a i bila sam samo 3 dana... Bi'će lipog vrimena pa ćemo se družiti...user posted image  Kako R i O?

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

20.03.2011, 15:23

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: cuba

Viti sobu proširivali, nova kutna garnitura i još neke sitnice, ali posla k'o u priči... naravno da sve nije gotovo... ja u začaranom krugu, stalno nešto za posli imam napraviti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

20.03.2011, 15:24

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: cuba

Viti sobu proširivali, nova kutna garnitura i još neke sitnice, ali posla k'o u priči... naravno da sve nije gotovo... ja u začaranom krugu, stalno nešto za posli imam napraviti...user posted image user posted image user posted image user posted image

To ti virujem. I nas ovo ljeto čeka ostatak renoviranja stana i već se sada psihički pripremamuser posted image
Inače, kako tvoja ljepoticauser posted image

clock-img

20.03.2011, 15:24

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Cure ja vas pozdravljam,imam jednu masinu za opeglati pa idem malo biti vridnauser posted image
Ako se ne javim veceras znaci da sam u kinuuser posted image

clock-img

20.03.2011, 15:26

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Pepe čuvaj svoje mišiće i peglanje je velik naporuser posted image  lipo lezi i odmarajuser posted image
Guštajte u kinuuser posted image