cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Blizanci!

clock-img

25.02.2011, 13:11

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja znam više obitelji di nema pravila, moj šogor je blizanac, oni su prvi blizanci u obitelji i za sad nitko nema blizance, njegova seka rodila 3 djece, moja 2 i šogorica čeka drugo i nisu blizanci, dok je strina rodila blizance koji su u obitelji 3 i to generacija za generacijom, njen tata je blizanac, njena mama je rodila blizance koji su umrli, i ona je rodila blizance. A još dvije susjede imaju blizance koji su prvi u obitelji.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

25.02.2011, 14:57

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Kod mene su dvojajčani dvojajčani (dečki) iako su slični poput identičnih, navodno se nasljeđuju, ALI: moja baka (po mami) imala je sestre...jednojajčane blizanke, a teta MM (tatina sestra) curu i dečka, a navodno i baka (nisu dočekali kraj trudnoće i li tako nešto). Jednom sam pitala jednu gin. kak onda to...nasljeđuju se dvojajčani (sklonost prema sazrijevanja dva jajašca istovremeno, kao i moguće ponavljanje istoga), s moje strane ih nema, nego kod muža...kojim to putem on može djelovat na to kod mene. Žena je rekla da oni samo pitaju da li ima blizanaca u obitelji, nije bitno kojih. A druga stvar me više zbunila, a to je da i jednojajčani blizanci mogu imati svaki svoju "sobicu", žumančanu vreću na početku...i da se u tom slučaju jedino pregledom gena može ustanoviti da li su pravi identični ili ne. Moji su stvarno jako, jako slični, razlika je u karakteru, ali boja kose, očiju, visina i težina su u maloj, maloj razlici

MAMA SA 6 ******

clock-img

25.02.2011, 16:21

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

znaci ipak postoji mogucnost..hmmmmmmmmmmmmmm