cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "Trač partija"

clock-img

10.03.2011, 20:42

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Luna u utorak je pregled,al ja vama ne mogu opisati koji je to glupi osjecajuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

10.03.2011, 20:44

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A neznam draga,meni čudno što ti je to samo dok stojiš,a ne kad i hodašuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 20:46

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: BUMBI

A neznam draga,meni čudno što ti je to samo dok stojiš,a ne kad i hodašuser posted image

Ma onda bas i ne ositim,mozda jel razmisljam o drugim stvarima al danas kad sam spremala rucak,bila sam na nogama dobre po ure i bas mi je bilo komauser posted image
A nista pricekat cu jos do utorkauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

10.03.2011, 20:48

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

Bumo videli ne....user posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

10.03.2011, 20:48

clock-img

novamama

pencil-img

8532

samo vas kratko pozdravljam i idem spavati, umorna sam ko pas...

cuba, kupila sam a-dermu i stvarno je odlična! thx darlinguser posted image

pepi, pa ti onda samo lezi, nemoj se ni dizat ako ti je takav osjećaj...lipo ležarina, knjiga u ruke i sve 5user posted image
luna, ti isto...user posted image ja ne bih izdržala da ne kažem mm, ne samo mm nego svimaaauser posted image user posted image user posted image

bumbi i tebi veliki pozdrav, i drugima koje nisam uspjela vidjeti, pa-pa i laku noćuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

10.03.2011, 20:49

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Hej novamama pa gdje češ tako brzo,nisam te stigla ni pozdravitiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 20:49

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Dobro smo, zet ti spavauser posted image
Ma cure skužila sam čega se R sinoć prepao (i opet je večeras btw). Na klizna vrata u dnevnom boravku smo zalijepili onaj metar za rast (dobili na poklon kad smo R za prvi roćkas uplatili stambenu štedionicu) na Bubašparu žuti.
Nemam pojma zašto se sad toga počeo bojati ali je večeras opet udrio u plač kad je vidio, sakrio se iza mene, pa čučne i gleda di je ajme u svom tom strahu mi je tako smiješan biouser posted image  mislim boji se bubašpareuser posted image

Pepe draga a šta ti je??
Pa jel te puno boli ili?

Roko i Dino user posted image

clock-img

10.03.2011, 20:50

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

laku noć nova mama....a kako ležati kad sam ja jedina ženska u kući...???

L A 30.05.2011.

clock-img

10.03.2011, 20:50

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Novamama da nemam drugih obaveza lezala bi ja,al su ovi moji decki pre zahtjevniuser posted image user posted image
LN i ljubi klinceuser posted image

clock-img

10.03.2011, 20:51

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image vidi mog zeta boji se bubašpare,isti je ko i tvoj zet,boji se svega i svačegauser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 20:52

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

A cuba i moj R se boji svakakvih glupostiuser posted image user posted image user posted image
Ma boli al nekako nedefiniranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliki upitnici su mi iznad glaveuser posted image user posted image

clock-img

10.03.2011, 20:52

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Luna u utorak je pregled,al ja vama ne mogu opisati koji je to glupi osjecajuser posted image user posted image user posted image

Da nije možda osječaj kao da ti nešto smeta dolje...kao neki lagani pritisak ili nešto...
Ja sam od početka uvjerena da je meni beba nisko i prenisko..osjetim po micanju bebe..skroz nisko..s ovom dvojicom tako nije bilo..doktor ništa nije napomenuo..a vidjela sam nije mi još ni naspiao položaj posteljice al uvjerena sam da je sprijeda...s prvim bila straga s drugim sprijeda..

L A 30.05.2011.

clock-img

10.03.2011, 20:55

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: LUNA000

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Da nije možda osječaj kao da ti nešto smeta dolje...kao neki lagani pritisak ili nešto...
Ja sam od početka uvjerena da je meni beba nisko i prenisko..osjetim po micanju bebe..skroz nisko..s ovom dvojicom tako nije bilo..doktor ništa nije napomenuo..a vidjela sam nije mi još ni naspiao položaj posteljice al uvjerena sam da je sprijeda...s prvim bila straga s drugim sprijeda..

Ma nemam pojmauser posted image user posted image user posted image meni je sprijeda u svim trudnocamauser posted image

clock-img

10.03.2011, 20:55

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ovo je za nepovjerovat čega se oni sve bojeuser posted image  sve neki plašljivciuser posted image
novamama LN ti želim, ljubi svoj slatki dvojac...i baš mi je drago da vam je dobra A-dermauser posted image

Pepe, probaj malo odmorit do utorka, znam da je to mision imposible kraj 3 mušketira ali koliko toliko...

clock-img

10.03.2011, 21:03

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Počinje HTZ,živo me zanima kakvih če sve pametnjakovića bitiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 21:04

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image  i seka me zove da idemo gledati tj smijati seuser posted image

clock-img

10.03.2011, 21:05

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A seka ti je kod tebe?

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 21:08

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

I ja to cekam,umirem onda od smihauser posted image

clock-img

10.03.2011, 21:08

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: BUMBI

A seka ti je kod tebe?

Da, dauser posted image user posted image
Inače dođe od petka do ponedjeljka ali sutra ima praksu na aerodromu pa nema škole onda je i večeras kod meneuser posted image

clock-img

10.03.2011, 21:10

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Pa da,znam da si rekla da je vikenfom kod tebe,pa me sad malo zbunilouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 21:12

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

vecer i od mene!
pepe naadam se da nije nista ozbiljno to sto osecas dole...user posted image
cuba dobro da si otkrila cega se bojiuser posted image
nmama ln.
luna jel ti stigao muz?user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

10.03.2011, 21:13

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ikice vecer i tebiuser posted image kako ste viuser posted image

clock-img

10.03.2011, 21:14

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

user posted image user posted image user posted image user posted image Ikice...radi taj još uvijek!!!!!

L A 30.05.2011.

clock-img

10.03.2011, 21:16

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Ikice večer i tebiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

10.03.2011, 21:18

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ikice večeruser posted image
Danas mi kuma donila masažer koji ujedno razbija i celulit, idem se malo trestiuser posted image  bumo vidjeli rezultate