Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
idem i ja marendati dok mi se malena ne probudi. užicajte mi svi vratim se ako mi dopusti moja šefica
02.03.2011, 09:55
curice
10443
gibam i ja,pozz svima
02.03.2011, 09:58
mariola
19495
Pozdrav svima koje su otišle Pepi, hvala na komplimentu ali mi se malo guza udebljala pa ju moram srediti
Cuba, i ja sam maloprije napisla da ne vjerujem da ću puno stranaka danas imati i da ću cijeli dan biti na rr. Dobivaš ti mailove od private sale? Sad su im guess cipele na akciji. Ajme ne znam koje su mi bolje, dolazim u napast da ih barem 5 pari naručim
02.03.2011, 10:02
Rebeka
1303
U mariola, nemoj mi o cipelama i akcijama- kupim li još jedne, mm će skrenuti-nemam ih više gdje slagati... Ali ja bi za to trebala do Zg, jer u Dbk. ništa od toga
02.03.2011, 10:03
Fever
1388
aloha djevojke, imal fine kafice?
02.03.2011, 10:05
Rebeka
1303
aloha Fever i tebi, dolazi li u obzir čaj od brusnice?
02.03.2011, 10:07
mariola
19495
Fever, kavice uvijek ima
Kako ste nam vi?
Rebeka, ja ih imam barem 50 pari,što ljetnih, proljetnih, zimskih.... Imam čak i jednu prstoriju samo za njih. Mm mi je obećao da će mi je uskoro renovirat da napravi više mjesta A sad mi baš trebaju jedne smeđe
02.03.2011, 10:11
Rebeka
1303
Dobar taj tvoj muž Moj se žali kada vidi koliko novaca dajem za njih, ali kada negdje pođemo, onda mu se sviđa što vidi pa sve povuče Ja sada čekam proljeće, opskrbila sam se zimskom kolekcijom, ali mi nedostaju proljetne stvari-nisam baš luda za baletankama, ali sada ću biti prisiljena uzeti bar dva para, a imam ravna stopala pa moram nositi peticu. Ne mogu se zamisliti u nekim ravnima, ali pokušat ću i to
02.03.2011, 10:13
cuba
21489
IZVORNA PORUKA: mariola
Dobivaš ti mailove od private sale? Sad su im guess cipele na akciji. Ajme ne znam koje su mi bolje, dolazim u napast da ih barem 5 pari naručim
Evo me natrag, išla sam srediti spavaću sobu i staviti mašinu robe da se pere. mariola, ne dobivam? Ja za proljeće moram kupiti bar još jedne balerinke i tenisice. Njih mi je rekla mama kupiti za roćkas ja samo moram odabrati
Fever dva pitanja Jel imaš žuti kaputić i zelena kolica
Pozdrav svima koje su otišle Pepi, hvala na komplimentu ali mi se malo guza udebljala pa ju moram srediti
Cuba, i ja sam maloprije napisla da ne vjerujem da ću puno stranaka danas imati i da ću cijeli dan biti na rr. Dobivaš ti mailove od private sale? Sad su im guess cipele na akciji. Ajme ne znam koje su mi bolje, dolazim u napast da ih barem 5 pari naručim
i ja se pomamila za guess čizmicama....jedva se suzdržavam da si ne naručim one svjetlo bež...hehe...mrak su mi
02.03.2011, 10:24
mariola
19495
Modesty šta nisu super? I meni su i te bež i crne, i one crne ravne s malo gumenog naprijed su mi super. Inače mi je njihova obuća udobna I torbe prekrasne
02.03.2011, 10:24
Rebeka
1303
Ja imam slične replay-eve, mrak su mi-tako su udobne, tako se super osjećam u njima... sada bih kupila jedne svijetloplave, mrak su, al čekam da vidim hoće li biti na popustu
02.03.2011, 10:25
cuba
21489
Ma imam tih cipela na izvoz samo ih ko blato skupljam a na kraju sam u onim najudobnijima Sad sam trenutno na accessoaru, vidjela sam u Lacoste jednu torbu pa bi je mogla naručiti kod mm-a za rođendan a i nove sunčane naočale definitivno prije ljeta moram kupiti.
Eeeej MaTana Kako si, curka mala? Jel ti tm još tu? I da, kako napreduju radovi na kući?
< Poruku je uredio cuba -- 2.3.2011 10:28:23 >
02.03.2011, 10:28
Rebeka
1303
Jutro matana, pridruži se u klub cipelića Ja sam na čaju, ali kava dobro zvuči
02.03.2011, 10:29
modesty blaise
4874
Modesty šta nisu super? I meni su i te bež i crne, i one crne ravne s malo gumenog naprijed su mi super. Inače mi je njihova obuća udobna I torbe prekrasne
ma super su im skoro sve.... volim i ja guess i često si tam kupujem, najčešće torbe i satove
02.03.2011, 10:32
Rebeka
1303
Pođem dva puta godišnje do Zg i nakupujem se... Uglavnom se sve svede na torbe i obuću-imam pravu kolekciju...
02.03.2011, 10:37
danery
10504
jutro ili dan....vidim vi ste već u šopingu krasne su mi cipelice,mariola...i koje na kraju kupuješ?
02.03.2011, 10:37
mariola
19495
Jutro matana Kako nam je novopečena gospođa i tvoja mlada dama? Ja si za posao obujem štiklu ali s Tonijem u društvu ne dolaze u obzir
02.03.2011, 10:40
cuba
21489
Ja si za posao obujem štiklu ali s Tonijem u društvu ne dolaze u obzir
Mislim da nikada za šetnju sa R nisam obula štikle ko bi trčao za njim po rivi Jutro naletušice Jutros kasniš i do debelo Di je bejb, kako je sa spavanjem? Moj R zaspao ima 20ak minuta, ne može on izdržati do popodne
02.03.2011, 10:43
Rebeka
1303
Tako ću vjerovatno i ja... Ali bar ih mogu sada nositi, a poslije ću ih samo gledati
02.03.2011, 10:45
danery
10504
cuba,dizanje bilo 3-4 puta,onda sam se onesvijestila u 7 ujutro babakanje,flašica,i niš od spavanja....tek sad malo zaćorila....jadna je sva,samo gloca glocke,siroče bi samo piljila u tv i visila na meni... kad će više ti zubi izaći