cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB: "Trač partija"

clock-img

27.02.2011, 09:49

clock-img

danery

pencil-img

10504

danas ne JOŠ,nego TEK user posted image
malo se pomiješala noćas,pričalo se djetetu oko 4 ujutro,pa je od 6 tračala babu user posted image
jeste se vi gore snašli,navikli? imaš društva?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

27.02.2011, 09:53

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Neka, neka i moja je prvo babu otracala ali je zvanicno prva rijec bila tata user posted image
A slabo sto se tice drustva, iskreno i ne trazim.Disney mi je prva, najbitnije mi je da nju adekvatno angazujem a od toliko izbora ti se pomuti u glavi sta na kraju odabrati kao najbolje user posted image Kao sto sam vec negdje pomenula vecina programa sto se meni svidjaju i cini mi se za nju podobni su na britanskom jeziku a to mi je malo too much u ovom trenutku kada svakako mijesa jezike user posted image

Kako tvoj muzek, je li prosla ruka ili si mu stigla opet ju pricepiti user posted image

clock-img

27.02.2011, 09:57

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image ruka user posted image user posted image
dobro,prošlo je...samo je sad na nju slab kao kakva bakica....jadna desanka,skoro je van funkcije user posted image user posted image user posted image
prebacili smo tu komodu na drugo mjesto i kako su ladice zainjale,meštar je podmazao vazelinom user posted image user posted image ,sad skoro padaju van...nek dan si je skoro najtežu ladicu na nogu strovalio user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

27.02.2011, 13:03

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Ćao cure, ima koga na popodnevnoj kaviciuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

27.02.2011, 13:04

clock-img

cuba

pencil-img

21489

a evo i kaviceuser posted image
user posted image

clock-img

27.02.2011, 20:55

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Večer cureuser posted image
Nikoga cijelo popodne u birtiji, šta se nikome ne tračauser posted image

clock-img

27.02.2011, 20:57

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Hej dragauser posted image
Ja popodne nisam imala vremena. Bila sam na tulumuuser posted image
Vi? Rokić spava?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

27.02.2011, 21:02

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Eeeejuser posted image
Da, da spava snom pravednikauser posted image
Ja upravo večerajem i spremam se opeglati još ove 2 mašine robe. Kroz ovaj tjedan sam oprala ni više ni manje nego 10 mašina robe user posted image  nema šta nisam oprala u njoj, skoro da sam i namještaj uvalila na centrifuguuser posted image

Kako ste mi vi? Jeste bili u maškare popodne?

clock-img

27.02.2011, 21:09

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Hej komadi evo i mene da vas pozdravimuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

27.02.2011, 21:13

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Šta si se ti uvatila pranjauser posted image

Ja imam još 2-3 Tonijeve majice, drugo sve sređenouser posted image
Bili smo u maškare, šteta što je trajalo samo dvi ure, T bi do jutra skakaouser posted image
Eno ga spava ko top. U osam je tek zaspao, bio nam je kum pa je i prid njim morao svoju točku izvest pa tek onda na spavanjeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

27.02.2011, 21:14

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Hej trudniceuser posted image
Kako si nam ti? Uživaš kod mame? Jel dečki spavaju?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

27.02.2011, 21:19

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Eeeeej Pepeuser posted image
Jeste stigli u Zd? Biće guštaš na materinoj spiziuser posted image

mariola, prala štep deke, bilu robu, šarenu robu, zavjese, navlaku sa R kolica, kompletnu posteljinu, poplune, svu mm-ovu robu šta je nosio prije nego je išao na brod, jakete...user posted image
Potrošila praška i omekšivača tonu, srića da smo obavili veeeliki shoping u dm-a jer bi već sutra tribala u kupovinuuser posted image
Neću palit mašinu narednih misec danauser posted image

Znači izguštali ste se popodneuser posted image user posted image
Nisam ti danas odgovorila, nisam gledala u One2play kostime za maškare, kroz ovaj tjedan ćuuser posted image

clock-img

27.02.2011, 21:21

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Ajme bas uzivam i ne radim apsolutno nistauser posted image user posted image user posted image  Stalno negdi u điru pa nikako se javit,sinoc bila na vecerici sa mojim curama ,ma uzivancijauser posted image  Decki spavaju,mm krenuo oko 8 za Zg a ja malo pred kompuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

27.02.2011, 21:26

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Do kada si u Zd? Ma guštaj lipo, neka sada drugi oko tebe skakuću, ipak si trudnicauser posted image
Nisam te pitala, šta je bilo sa R na pregledu za madež? Ili jesam al sam zaboravilauser posted image  ostalo mi je u pamćenju nešto krajem trećeg mjeseca da ideteuser posted image  
Vidiš kad se ne javiš 2 dana odma se pogubim u silnim informacijamauser posted image

clock-img

27.02.2011, 21:29

clock-img

danery

pencil-img

10504

večer...što ima?
ja sam nešto sva zdrmana i zabezeknuta glupostima moje user posted image ...i sve se pitam dokle će tako...user posted image

....mini gospa....

clock-img

27.02.2011, 21:30

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: danery

večer...što ima?
ja sam nešto sva zdrmana i zabezeknuta glupostima moje user posted image ...i sve se pitam dokle će tako...user posted image

nije da te bediram ali dok je živauser posted image
Večer draga, ma nemoj nam se živcirati, mislim da nije vrijednouser posted image

clock-img

27.02.2011, 21:30

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

vecer cure!!
vidim neko pere neko uziva user posted image
ja legla,A jos ne spava drzi me za ruku i nadam se da ce zaspati uskoro pa da idem u wcuser posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

27.02.2011, 21:32

clock-img

danery

pencil-img

10504

cuba ma nije zbog mene,nego zbog bejb...user posted image
tu se baba busa u prsa kako je ona super baka, a onda zasere motku do ibera...d abi ju u top strpala i ispalila u tutnjevce gornje...

....mini gospa....

clock-img

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

user posted image nista me ne pitaj moja sveki vec 3 dana bolesna,samo se vuce po kuci i kuka kako joj nije dobro a kod dr nece da ide...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

clock-img

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Cuba ostajemo do suboteuser posted image user posted image vec imam dvi,tri vecerice u planu,ma svasta nestouser posted image
Sa R idem krajem treceg na to skidanje al prije toga tribam obaviti puste pretraqge i anestezioloski pregle.

Danery opet sveki zezauser posted image

clock-img

27.02.2011, 21:33

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Danery, ne daj seuser posted image
Šta je vještica skrivila?
Ikice, radujem se da ćemo se upoznatiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

27.02.2011, 21:34

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

mariola a meni se neradujesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ikice veceuser posted image

clock-img

27.02.2011, 21:35

clock-img

danery

pencil-img

10504

ma...joooooooooj kliničkog slučaja...eto dosta rečeno o njoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeste mi vi dobro? mi bili malo na rođošu kod frenda...sad mm viče ajd spavat,a meni lijeno user posted image

....mini gospa....

clock-img

27.02.2011, 21:35

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

i ja takodje user posted image i klinci da se malo druzeuser posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.

clock-img

27.02.2011, 21:36