PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
IZVORNA PORUKA: njanja candy, prvo mi moramo skinuti pogled s raje
ivi, si još na bratovom lapu ili je stigao tvoj? _____________________________JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj! "Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh, Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore". -Tagore-
cure odoh i ja polako... laka vam noc...
moj milo gleda u tv ahahhahaaaaaa _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
idem dignut slike na raju-jana u hranilici i gibam... _____________________________JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj! "Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh, Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore". -Tagore-
cekam ako mi net opet ne krepa....a kuzite me ne? _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
evo stavila sam, ali moram poslikati još kako izgleda kada se naprave stol i stolica.... _____________________________JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj! "Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh, Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore". -Tagore-
Mirna,laka ti noć ... I ja ću vas lagano napustiti,malo sam umorna ... Želim vam lake i ugodne snove ...
vidjela bas je frajercina _____________________________``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´ Denissa 19.06.2004. Mia 09.11.2007.
laka vam noć svima...odoh i ja....
svima koji odlaze želim Laku noć! i ja ću još malo pričekati da vidim hoće li mi dragi doć ako ne odlazim sama u krevet. _____________________________šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
dobro jutro.... evo kavice i doručka
mmmmm dobro ti jutro _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
uf vani se nebo otvorilo koji pljusak _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
jutroo.... ovdje čak ima naznaka lijepog dana.... evo ti malo suuncaaaa
jel smijem bit ljubomorna već mi je dosta kiše i vjetra nemožemo van _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
smiješ ili jednostavno dođi u Slavoniju ravnu
bi bial nemam krila a red bull ne volim _____________________________Rijetki su trenuci kad je čovjek ravan sebi!
onda ti šaljem lijepog vremena i dobrog raspoloženja ovako ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro curice. Gdi si ti sanjalice izgubila si se preko vikenda? _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola