writing-img

RE: Zajedništvo na RR

clock-img

19.01.2011, 21:49

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: maja

A gle već sam dugo tu i mogu skužiti ko mi je više drag ko manje user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

19.01.2011, 21:54

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: drugasrecica

život je prekratak za nerviranje, a rr je za opuštanje od svakodnevice, barem meni user posted image

bilo je par tema na kojima sam bila napadnuta i iskreno u tom momentu mi se rr smucila...al sam se uvijek vracala...imam previse svojih briga i nerviranja da se jos zamaram i sa svadjama na forumu i ko sta misli o meni i mom mišljenju user posted image ....to redovno preskocim user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 19.1.2011 21:58:17 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

19.01.2011, 21:55

clock-img

maja

pencil-img

6000

IZVORNA PORUKA: leilany

A gle već sam dugo tu i mogu skužiti ko mi je više drag ko manje user posted image

eto vidiš, ovo je jedna koja mi je manje draga user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

19.01.2011, 21:57

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: leilany

eto vidiš, ovo je jedna koja mi je VIŠE draga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

19.01.2011, 22:00

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

19.01.2011, 22:09

clock-img

leilany

pencil-img

9082

lili,mene joma nagovara na budne radnje....user posted image user posted image user posted image
svasta mi preslaze tam na fejsu...mene struh ....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

19.01.2011, 22:11

clock-img

maja

pencil-img

6000

na kakve? budne user posted image user posted image

clock-img

19.01.2011, 22:14

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Lijepo receno user posted image

clock-img

19.01.2011, 22:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

20.01.2011, 12:30

clock-img

Anoniman

elinamama - bravissimo!  user posted image  Ž!

user posted image